Libnet.ro
UNICEF

14:45

UPDATE: Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Renew Europe: Este doar un pas in constructia politica pe care am gandit-o in ultimii doi ani

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Renew Europe: Este doar un pas in constructia politica pe care am gandit-o in ultimii doi ani

Dacian Ciolos este noul presedinte al Renew Europe. El spune ca presedintia grupului Renew Europe este doar un pas in constructia politica pe care a gandit-o in ultimii doi ani, un pas important, dar e doar inceputul proiectului. Renew este un nou grup de centru din Parlamentul European, care reuneste forte liberale si progresiste, succesor al fostului grup ALDE Europa. continuă pe Hotnews

Ciolos, prima reactie dupa ce a fost numit presedinte al Renew Europe: E nevoie de liniste si de proiecte in Romania

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a fost ales miercuri presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European, al treilea grup ca pondere in legislativul european. Fostul premier a afirmat pe Facebook ca Romania se bucura de un moment astral si face un apel pentru o Opozitie unita.

DigiSport: Este un caz rusinos. Un tatuc, asa vrea sa fie! Ion Tiriac, atacat dupa ce a fost ales presedinte FRT

Ion Tiriac 80 de ani) a fost ales in functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis. Principalul rival al omului de afaceri la aceste alegeri, Marius Vecerdea, nu crede ca Ion Tiriac va putea face ca lucrurile sa mearga.

Simona Halep l-a felicitat pe Ion Tiriac dupa ce a fost ales presedinte al FRT

Jucatoarea Simona Halep, numarul trei mondial, l-a felicitat pe Ion Tiriac pentru alegerea sa ca presedinte ale Federatiei Romane de Tenis, la Adunarea Generala Extraordinara de miercuri, prin intermediul unui me.

Dacian Ciolos a fost ales sef al grupului politic Renew Europe din Parlamentul European: Prima reactie a liderului PLUS

Liderul PLUS, Dacian Ciolos a fost ales miercuri, in functia de sef al grupului politic Renew Europe din Parlamentul European. Anuntul a fost facut de Clotilde Armand pe pagina sa de.

Cum il lauda presa italiana pe Dacian Ciolos, candidat la presedintia Renew Europe

Italienii nu se zgarcesc cu laudele la adresa lui Dacian Ciolos si mentioneaza ca fostul premier al Romaniei candideaza la presedintia Renew Europe, noul grup politic liberal din Parlamentul European.

Prima victorie a lui Ciolos in Parlamentul European. Liderul PLUS, ales presedinte al Grupului Renew Europe

Fostul premier Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European. Renew Europe este al treilea grup ca pondere in legislativul european.

Ciolos, ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European

Liderul PLUS Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European.

Ciolos, ales presedinte al Grupului Renew Europe din PE

Liderul PLUS Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European.

Dacian Ciolos, prima reactie dupa ce a fost ales lider in Parlamentul European: Vom continua sa aducem cat mai mult din Europa in Romania

Fostul premier Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European. Renew Europe este al treilea grupca pondere in legislativul european. Presedintia grupului Renew.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care reuneste forte de centru, liberale si progresiste, scrie luni Politico.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )