Libnet.ro
UNICEF

15:46

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care reuneste forte de centru, liberale si progresiste, scrie luni Politico. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care.

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia grupului politic Renew Europe

Liderul PLUS Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru conducerea grupului Renew Europe RE), noul grup politic de centru din Parlamentul European, care reuneste forte liberale si progresiste, scrie Politico.

Dacian Ciolos candideaza la sefia grupului politic Renew Europe: Ce sanse are liderul PLUS sa obtina postul

Liderul PLUS Dacian Ciolos candideaza la sefia grupului Renew Europe RE), noul grup politic de centru din Parlamentul European, informeaza Politico. Informatia a fost confirmata pentru sursa citata chiar.

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia noului grup politic fondat de Emmanuel Macron

Liderul PLUS Dacian Ciolos confirma faptul ca va candida la sefia Renew Europe, al treilea grup din Parlamentul European, din care fac parte ALDE european, partidul En Marche al presedintelui francez Emmanuel Macron si Alianta 2020 USR PLUS din Romania. Renew Europe isi va alege liderul de grup pe 18 iunie.

Dacian Ciolos, poza rara cu sotia la munte - FOTO

Dacian Ciolos a iesit la rampa cu sotia pentru prima oara dupa mult timp. in pline negocieri cu USR pentru stabilirea candidatului la prezidentiale, proaspatul europarlamentar a cooiat reteta lui Klaus.

Dacian Ciolos si Dan Barna, postari trase la indigo pe Facebook

Dacian Ciolos si Dan Barna isi copiaza unul de la altul textele pe care le posteaza pe retelele de socializare. Cei doi spun ca au lucrat impreuna mesajele, Ciolos de la Cabana Babele unde se afla in vacan.

Dan Barna si Dacian Ciolos, mesaj comun: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja USR si PLUS vor merge mai departe impreuna

Dan Barna si Dacian Ciolos au postat duminica un mesaj comun, pe conturile lor de Facebook, in care recunosc existenta unor discutii mai aprige in interiorul Aliantei USR - PLUS, dar isi afiseaza determinarea de a merge mai departe impreuna, si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

Digi24: Negocieri cu scantei in Grupul de lucru USR-PLUS. Dacian Ciolos s-ar fi ridicat de doua ori de la masa

Sambata dimineata, dupa cearta de vineri seara, in presa a aparut un sondaj intern al Aliantei 2020 care arata ca votantii USR- PLUS l-ar prefera in numar mai mare pe Dacian Ciolos ca prezidentiabil.

Planuri mari pe scena politica. Ce vor sa faca Dan Barna si Dacian Ciolos

Sunt foarte multe planuri in aceasta perioada, pe scena politica. S-au facut multe planuri la prezidentiale. Mai multe sondaje pe aceasta tema au fost realizate. Obiectivul nostru e guvernarea pentru 2020.

Negocieri cu scantei in USR-PLUS. Dacian Ciolos s-ar fi ridicat de doua ori de la masa

A fost sedinta cu scantei, vineri seara, in Alianta 2020. Echipe de la USR si PLUS s-au reunit pentru a negocia incheierea unei aliante pe termen lung, care sa cuprinda prezidentialele, localele si.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )