Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul se reuneste vineri intr-o noua sedinta. Executivul ar putea adopta ordonanta privind masurile fiscale

Antena3 Antena3,
Guvernul se reuneste vineri intr-o noua sedinta. Executivul ar putea adopta ordonanta privind masurile fiscale

Guvernul se va reuni vineri intr-o noua sedinta, in cadrul careia urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor. continuă pe Antena3

O noua sedinta de Guvern. Executivul ar putea adopta ordonanta pe fiscalitate

Guvernul a planificat o noua sedinta de Guvern, vineri seara, la ora 18. 30, pe ordinea de zi a sedintei urmand sa fie inclusa cel mai probabil ordonanta de urgenta pe fiscalitate.

Guvernul se reuneste vineri intr-o noua sedinta

Guvernul se va reuni vineri intr-o noua sedinta, in cadrul careia urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor.

O NOUA SEDINTA DE GUVERN, programata vineri: Ce pregateste Executivul dupa vizita lui Klaus Iohannis la Palatul Victoria

Guvernul a programat vineri o noua sedinta, pe a carei ordine de zi se afla Ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal. Sedinta de Guvern de vineri este programata la ora 18. 30, potrivit.

O noua sedinta de guvern. Nimic despre OUG privind masurile fiscale pe agenda

Guvernul se reuneste vineri, de la ora 18:30, intr-o sedinta in care urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare si exploatare.

Guvernul se reuneste astazi intr-o noua sedinta

Guvernul se va reuni, astazi, intr-o noua sedinta, in cadrul careia urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare si exploatare petroliera incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale si Societatea Nationala de Gaze Naturale ''ROMGAZ '' SA.

Guvernul se reuneste maine intr-o noua sedinta

Guvernul se va reuni maine intr-o noua sedinta, in cadrul careia urmeaza sa discute, potrivit agendei, un proiect de hotarare privind aprobarea unor acte aditionale la acordurile de concesiune a unor perimetre de dezvoltare-exploatare si exploatare petroliera incheiate intre Agentia Nationala pentru Resurse Minerale si Societatea Nationala de Gaze Naturale ''ROMGAZ '' SA.

O noua sedinta de guvern n aceasta seara. Pe masa executivului, ordonanta de urgenta care introduce taxa pe lacomie

Guvernul Dancila se va reuni, vineri, in sedinta la Palatul Victoria, de la ora 18. Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca in aceasta sedinta o sa fie adoptata ordonanta de urgenta care prevede masurile fiscale, printre care se numara si taxa pe lacomie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )