Libnet.ro
UNICEF

09:30

Legile Justitiei din Romania, pe ordinea de zi a Comisiei de la Venetia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legile Justitiei din Romania, pe ordinea de zi a Comisiei de la Venetia

Comisia de la Venetia se reuneste astazi in sesiune plenara, pentru doua zile, pe ordinea de zi care urmeaza sa fie supusa aprobarii participantilor aflandu-se confirmarea avizului preliminar pe tema legilor justitiei din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

PNL a trimis o scrisoare Comisiei de la Venetia pe tema ordonantei privind legile Justitiei: Nu preia recomandarile Comisiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis joi o scrisoare Comisiei de la Venetia pe tema OUG-ului pe Justitie, cu o zi inainte ca institutia sa se reuneasca pentru a discuta modificarile aduse legilor Justitiei si Codurilor Penale din Romania.

Comisia de la Venetia se pronunta vineri asupra Legilor Justitiei din Romania

Comisia de la Venetia analizeaza vineri modificarile aduse de PSD si ALDE Legilor Justitiei si Codurilor Penale. La discutii va participa si social-democratul Florin Iordache, presedintele Comisiei parlamentare.

Iordache, reactia la OUG-ul pe legile Justitiei: Din ce stiu eu, singurii care pot interpreta o lege sunt Guvernul si Parlamentul. Vedem ce si cum modificam

Deputatul PSD si presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Florin Iordache, a vorbit joi despre Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern pe legile Justitiei, declarand ca din cate stie, Parlamentul si Guvernul sunt singurele institutii care pot interpreta o lege, sugerand astfel ca CSM nu poate decat sa ofere o recomandare.

Iordache, reactia la OUG-ul pe legile Justitiei: Din ce stiu eu, singurii care pot interpreta o lege sunt Guvernul si Parlamentul

Deputatul PSD si presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Florin Iordache, a vorbit joi despre Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern pe legile Justitiei, declarand ca din cate stie, Parlamentul si Guvernul sunt singurele institutii care pot interpreta o lege, sugerand astfel ca CSM nu poate decat sa ofere o recomandare.

Legile Justitiei, in Monitorul Oficial: Care sunt dosarele pe rol afectate de OUG

La mai putin de 24 de ore dupa ce am discutat de modificarile suferite de legile justitiei din tara noastra, ordonanta de urgenta aprobata in parlament a fost publicata in Monitorul Oficial, urmand sa intre in vigoare de joi, 18 octombrie. S-a adeverit o mare parte dintre temerile romanilor cu referire la modificarile aduse prin [] .

Comisia de la Venetia se reuneste in sesiune plenara, pe ordinea de zi aflandu-se confirmarea avizului preliminar pe tema legilor justitiei din Romania

Comisia de la Venetia se reuneste vineri in sesiune plenara, pentru doua zile, pe ordinea de zi care urmeaza sa fie supusa aprobarii participantilor aflandu-se confirmarea avizului preliminar pe tema legilor justitiei din Romania.

Tudorel Toader:Avizul Comisiei de la Venetia retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor

Tudorel Toader, spune, despre dezbaterile Comisiei de la Venetia privind legile justitiei din ROmania, ca acest for a dat un aviz ce retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor, prin amanarea momentului intrarii in vigoare a solutiei legislative.

Tudorel Toader:Avizul Comisiei de la Venetia retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor si recomanda abrogarea

Tudorel Toader, spune, despre dezbaterile Comisiei de la Venetia privind legile justitiei din Romania, ca acest for a dat un aviz ce retine solutionarea temporara a problemei pensionarii magistratilor, prin amanarea momentului intrarii in vigoare a solutiei legislative.

Legile justitiei, neconstitutionale: Modificarile vor ajunge la Avocatul Poporului

La scurt timp dupa publicarea modificarilor la legile justitiei in monitorul oficial, procurorul general Augustin Lazar a facut cateva declaratii pe tema neconstitutionalitatii lor. Pe parcursul zilei de luni, o ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor justitiei din Romania a fost aprobata de Guvern, dupa ce a trecut in prealabil de Senat si Parlament. Dupa [] .

Comisia de la Venetia dezbate, vineri, legile Justitiei din Romnia

Comisia de la Venetia are pe ordinea de zi a sedintei plenare de vineri adoptarea a doua opinii privind Justitia din Romania, cea preliminara referitoare la Legile Justitiei si una privind codurile penale, la dezbatere urmand sa fie prezent si Florin Iordache, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )