Libnet.ro
UNICEF

20:45

Prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Hotnews Hotnews,
 Prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri, fiind prima sedinta a noii conduceri a partidului, desmnata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Una dintre temele sedintei va fi legata de mandatul cu care delegatia social-democrata, condusa de Viorica Dancila, va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Conform surselor social-democrate, liderii PSD ar putea discuta si despre stabilirea datei congresului. De altfel o sedinta a Comitetului executiv este programata pentru vineri. UPDATE Sedinta a inceput. Viorica Dancila a sosit insotita de Paul Stanescu. continuă pe Hotnews

Astazi are loc prima sedinta a Biroului Permanent al PSD in noua formula de conducere de dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea. Pentru vineri a fost convocat Comitetul Executiv

Biroul Permanent National al PSD se reuneste miercuri, fiind prima sedinta a noii conduceri a partidului, desmnata dupa incarcerarea lui Liviu Dragnea, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare. Una dintre temele sedintei va fi legata de mandatul cu care delegatia social-democrata, condusa de Viorica Dancila, va merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis. Conform unor surse din partid, vineri va avea loc Comitetul Executiv National.

Viorica Dancila, declaratii dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD: Iohannis trebuie sa respecte constitutia

Viorica Dancila l-a criticat pe presedintele Iohannis, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD. Premierul l-a acuzat pe Iohannis ca se foloseste de consultarile cu partidele parlamentare pentru a .

Prima sedinta a coalitiei de guvernare fara Dragnea. Se va decide cand va avea loc Congresul PSD

In mai putin de doua ore incepe prima sedinta a coalitiei de guvernare in era post-Dragnea. Vor fi luate decizii importante dupa scorul celor doua partide la alegerile europarlamentare. Pe langa.

Prima sedinta a coalitiei de guvernare fara Dragnea. Decizii importante dupa scorul de la alegerile europarlamentare

In mai putin de doua ore incepe prima sedinta a coalitiei de guvernare in era post-Dragnea. Vor fi luate decizii importante dupa scorul celor doua partide la alegerile europarlamentare. Pe langa.

Sedinta coalitiei are loc luni, urmata de reuniunea Biroului Permanent National al PSD

Viorica Dancila a anuntat ca luni, de la 10. 00, va avea loc sedinta coalitiei de guvernare, iar de la 12. 00 va incepe Biroul Permanent National al PSD. Presedintele interimar la PSD a precizat ca BPN al partidului se va reuni in fiecare zi de luni a saptamanii, iar CEx va fi organizat lunar, conform Mediafax.

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, si-a dat demisia

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, miercuri, dupa sedinta Biroului Permanent National ca a luat act de demisia trezorierului partidului, Mircea Draghici.

Surse: Mihai Fifor este noul purtator de cuvant al PSD

SenatorulMihai Fifor, fost ministru al Apararii, a fost desemnat miercuri, in sedinta Biroului Permanent National al PSD, in functia de purtator de cuvant al partidului. Fifor detine si functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )