Libnet.ro
UNICEF

13:30

Situatia din Romania, discutata intr-o sedinta extraordinara la Strasbourg

Adevărul Adevărul,
Situatia din Romania, discutata intr-o sedinta extraordinara la Strasbourg

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European se reuneste, luni seara, la Strasbourg, intr-o sedinta extraordinara pe tema situatiei din Romania, inaintea dezbaterii din plenul PE referitoare la protestele din 10 august si statul de drept. continuă pe Adevărul

Situatia din Romania, discutata in sedinta extraordinara la Strasbourg inainte de vizita Vioricai Dancila

Discutie cruciala pentru Romania, in Parlamentul European. Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne se reuneste maine in sedinta extraordinara, pentru a analiza situatia din tara noastra.

Tariceanu, despre declaratia lui Weber: Nu era o declaratie spontana, citea de pe prompter. Cineva, pentru ca nu cunoaste situatia din Romania, i-a pregatit-o

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, miercuri seara, ca declaratia lui Manfred Weber, liderul popularilor europeni din PE, nu a fost una spontana, ci citea de pe un prompter, adaugand ca acesta nu cunoaste situatia din Romania, iar cineva i-a pregatit declaratia respectiva.

Lovitura pentru GUVERNUL DANCILA: Independenta justitiei din Romania si interventia brutala a jandarmilor, dezbatute la Strasburg, in comisia LIBE

Problema statului de drept din Romania sdi interventia violenta a jandarmilor la protestele din 10 august vor fi dezbatute luni la Strasburg intr-o sedinta extraordinara a Comisiei pentru libertati.

Forumul Judecatorilor din Romania avertizeaza: Modificarile aduse legilor justitiei sunt EXTREM DE NOCIVE pentru magistratura

O parte insemnata dintre modificarile aduse legilor justitiei sunt extrem de nocive pentru magistratura, avertizeaza Forumul Judecatorilor din Romania, subliniind ca este necesar sa fie amanata sau.

Banca Europeana si BERD sustin companiile inovatoare din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si Comisia Europeana au semnat astazi, la Bruxelles, doua acorduri pentru a furniza 20 de milioane de euro IMM-urilor inovatoare si companiilor cu capitalizare medie din Romania, Bulgaria si Letonia, informeaza un comunicat de presa al BERD.

Imagini socante la o scoala din Romania! Un elev a venit cu sabia in sala de clasa - VIDEO

Imagini socante au fost surprinse intr-oscoala din Romania, unde un elev violent a distrus cu sabia tabla din sala de clasa. Adolescentul a lovit de mai multe tabla si nu s-a oprit decat in momentul.

Iulia Scavo, cel mai bun somelier din Romania

Seara de 26 septembrie a marcat un moment important in industria vinului prin desfasurarea finalei Trofeului Someleriei 2018. in cadrul evenimentului de la Hotel Pullman juriul, format din reprezentanti de seama din industria romaneasca, cat si internationala au acordat marele premiu celui mai bun somelier din Romania, IULIA SCAVO.

Apelul DISPERAT al angajatilor singurului spital de lepra din Romania: ii rog sa doneze cateva legume care le prisosesc

Angajatii singurului spital de bolnavi de lepra din Romania fac apel catre oameni sa doneze cateva legume care le prisosesc pentru a asigura hrana celor zece pacienti internati la spitalul din judetul.

Un nou jucator pe piata de dulciuri din Romania. Planurile Poftis

Piata de dulciuri din Romania are, de cateva saptamani, un nou jucator. Compania franceza Patisseries Gourmandes, o afacere de peste 130 de milioane de euro, a intrat pe piata locala un brand de biscuiti si prajituri adaptate specificului romanesc,.

LOVITURA pentru cel mai bogat OIER din Romania: Notificarea INCREDIBILA trimisa de Directia Veterinara! (FOTO)

Dumitru Andresoi, unul dintre cei mai bogati oieri din Romania, posesorul unei turme de peste 40. 000 de oi, a fost avertizat de Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSV) Hunedoara ca nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )