Libnet.ro
UNICEF

17:15

Invitatii parlamentarilor vor avea acces gratis la parcarea Casei Poporului n ziua mitingului PSD

Hotnews Hotnews,
 Invitatii parlamentarilor vor avea acces gratis la parcarea Casei Poporului n ziua mitingului PSD

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a anuntat miercuri, la finalul sedintei Birourilor permanente reunite, ca parcarea Parlamentului va putea fi folosita pe parcursul zilei de sambata de parlamentari si de invitatii acestora. continuă pe Hotnews

inca 43 de localitati din Moldova vor avea acces la fibra optica

Inca 43 de localitati din Moldova vor avea acces la fibra optica. Investitia se va ridica la 45 de milioane de lei. Astfel, toate localitatile din tara vor fi acoperite cu fibra optica, transmite IPN.

Premiera in educatie. Absolventii care au terminat liceele la tara vor avea locuri speciale la facultati

Premiera in educatie. Ministrul Valentin Popa a anuntat ca absolventii care au terminat liceele la tara vor avea locuri speciale la facultati. Ministrul a subliniat ca aici nu se incadreaza absolventii.

HOROSCOP. Cele cinci semne zodiacale care vor avea o vara de poveste

Aceste cinci semne zodiacale vor avea o vara ca in povesti, plina de energie, culoare si povesti frumoase. Perioada benefica incepe pe 21 iunie si se incheie pe 22 septembrie. TAUR - Vei avea o vara plina de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie

Zodiile care vor avea noroc de bani in luna iunie. Taur Nu exista niciun motiv pentru ca Taurul sa se ingrijoreze din pricina banilor in luna iunie. Poti sa te relaxezi si.

MRP: Romnii din afara granitelor nu vor avea de suferit prin Legea de raportare a sumelor mai mari de 2000 euro transferate n tara

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni MRP) precizeaza ca niciun roman care are activitati lucrative in afara granitelor nu va avea de suferit ca urmare a implementarii proiectului de Lege privind raportarea sumelor mai mari de 2000 de euro transferate in tara prin intermediul sistemelor de transfer rapid de fonduri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2269 seconds )