Libnet.ro
UNICEF

06:30

PSD va discuta despre inculparea lui Iohannis pentru inalta tradare la sedinta grupurilor reunite

Antena3 Antena3,
PSD va discuta despre inculparea lui Iohannis pentru inalta tradare la sedinta grupurilor reunite

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Daniel Suciu, a declarat, cu privire la o eventuala punere sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare, ca prioritatile social-democratilor vor. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Exista un document, pregatit de unii colegi din PSD, ce l-ar putea acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca un document pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare a fost finalizat, dar ca in cadrul coalitiei nu s-a luat.

Viorica Dancila l-a sunat vineri dimineata pe Klaus Iohannis pentru a discuta despre concediul sau- Surse

Premierul Viorica Dancila l-a contactat vineri dimineata de presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre plecarea sa in concediu si despre delegarea atributiilor catre vicepremierul Paul Stanescu, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Premierul a vorbit cu presedintele despre delegarea atributiilor vineri, 3 august, la patru zile dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial. Decizia privind delegarea atributiilor catre Paul Stanescu in perioada 6-13 august a fost publicata in Monitorul Oficial pe 31 iulie. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a cerut vineri Curtii Constitutionale solutionarea unui conflict juridic de natura constitutionala cu premierul Viorica Dancila.

Olguta Vasilescu, despre discursul lui Iohannis la PNL: Sa nu uitam ca Iohannis a facut un dezacord gramatical grav

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, l-a taxat, sambata seara, pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru ca a facut un dezacord gramatical grav cand a spus, in cadrul sedintei PNL, ca persoanele care indraznesc sa isi spuna opinia public anti-PSD sunt luati de Politie.

Gorghiu, despre acuzarea lui Iohannis de inalta tradare: Doar o persoana isterica si paranoica se poate cobori intr-atat incat sa regizeze o acuzatie ridicola

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune ca anuntul liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit caruia documentul de punere sub acuzare a presedintelui pentru inalta tradare este deja scris reprezinta o hidosenie la cel mai inalt nivel si doar o persoana isterica si paranoica se poate cobori la un asemenea nivel.

Carmen Dan, despre criticile lui Iohannis privind sanctionarea soferului masinii cu numar anti-PSD: Daca domnia sa crede ca opiniile trebuie sa contina cuvinte obscenesa reproduca lozinca respectiva

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata, legat de afirmatiile presedintelui potrivit carora sunt romani ridicati de pe strada pentru ca au mesaje anti-PSD, ca il provoaca sa spuna lozinca pusa pe placutele de masina, catalogand declaratiile sefului statului un atac, relateaza Mediafax.

Omul lui Basescu, despre scandalul dintre Iohannis si Dancila: Observam un apetit fantastic al PSD in a discredita Institutia prezidentiala, ducand jocul politic la limita legii

Presedintele PMP Eugen Tomac acuza PSD ca dispretuieste legile tarii de cate ori are ocazia, referindu-se la faptul ca seful statului Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala interimatul lui Paul.

Olguta Vasilescu, declaratie HALUCINANTA despre suspendarea presedintelui Iohannis: Mai are un an. De ce sa nu-l lasam sa se chinuie?

Lia Olguta Vasilescu a vorbit sambata seara despre eventuala suspendare a presedintelui Klaus Iohannis. Mininistrul Muncii s-a referit la actiunile sefului statului din ultima vreme, precum si la declaratiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )