Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dupa votul pe Codul penal, Viorica Dancila pleaca din tara. Ce va face premierul la Salonic

Antena3 Antena3,
Dupa votul pe Codul penal, Viorica Dancila pleaca din tara. Ce va face premierul la Salonic

Prim-ministrul Viorica Dancila va participa miercuri, la Salonic, la a patra reuniune cvadrilaterala la nivel inalt Romania - Bulgaria - Grecia - Serbia, anunta Executivul. Potrivit unui comunicat transmis. continuă pe Antena3

Viorica Dancila pleaca din tara dupa votul final pe Codul penal

Premierul Viorica Dancila pleaca din tara, miercuri, dupa votul final pe Codul Penal. Dancila merge la Salonic, Grecia, acolo une se va desfasura cea de-a patra editie a summitului cvadrilateral a celor pat.

Romanii contesta in strada adoptarea modificarilor la Codul Penal: Proteste in marile orase ale tarii

Romanii au iesit in strada, miercuri seara, in marile orase ale tarii pentru a protesta fata de adoptarea in Parlament a modificarilor la Codul Penal. in Piata Unirii din Cluj Napoca s-au adunat.

Protest neobisnuit la Brasov: Cum si-au exprimat oamenii nemultumirea fata de adoptarea modificarilor la Codul Penal(VIDEO)

Romanii au iesit din nou in strada, miercuri seara, in semn de protest fata de adoptarea, in Parlament, a modificarilor la Codul Penal. La Brasov a avut loc un protest mai putin obisnuit, cateva.

Comisia Iordache, raport favorabil pe modificarile la Codul Penal: Proiectul, trimis la votul final dupa o sedinta-fulger

Comisia speciala pentru legile justitiei a adoptat, marti, modificarile la Codul Penal, intr-o sedinta-fulger care a fost convocata la doua ore dupa ce Senatul a adoptat legea, ca prima camera.

Victor Ponta, reactie dupa ce modificarile la Codul Penal au fost adoptate: Guvernul Dancila rezolva toate problemele personale ale lui Dragnea prin ordonante de urgenta

Victor Ponta a precizat ca Guvernul Dancila rezolva toate problemele personale ale lui Liviu Dragnea prin ordonante de urgenta. Din pacate, toata asa zisa sesiune extraordinara a Parlamentului este o.

Cine sunt cei 9 deputati ai minoritatilor nationale care au votat alaturi de PSD Codul penal. Votul lor a fost decisiv

Noua dintre cei 17 deputati ai minoritatilor nationale au votat alaturi de PSD si ALDE modificarile la Codul penal. Fara votul lor, PSD n-ar fi reusit sa treaca legea. UDMR nu a mai votat alaturi de Putere, astfel ca voturile minoritatile nationale au fost decisive.

S-a AFLAT! Cine sunt cei doi parlamentari care au inclinat balanta la votul pe Codul penal si ce legaturi au ei cu Rusia

PNL a identificat doi din parlamentarii minoritatilor care au votat, miercuri, modificarile aduse Codului Penal. Acestia sunt Miron Ignat comunitatea rusilor din Romania) si Mariana Venera Popescu Asociatia.

Calcule la PSD, inainte de votul final pe Codul penal

Liderul deputatilor PSD, Daniel Suciu, a declarat miercuri ca este normal sa existe o sedinta a parlamentarilor PSD, inaintea votului final pe Codul penal, in conditiile in care sunt necesare 165 de voturi.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal: in urma unui SANTAJ MAFIOT deja obisnuit pentru stilul Dragnea am fost impiedicat si eu si altii sa votam

Fostul premier Victor Ponta sustine ca a fost impiedicat sa participe la votul de miercuri din Camera deputatilor asupra modificarilor la Codul Penal pentru ca Liviu Dragnea a schimbat pe ultima suta de metri.

Deputatul PMP Adrian Mocanu a votat alaturi de PSD Codul penal. Fiul fostului sef al CJ Buzau, condamnat pentru abuz in serviciu, a fost exclus din partid

Noua dintre cei 17 deputati ai minoritatilor nationale si un deputat PMP, buzoianul Adrian Mocanu, au votat alaturi de PSD si ALDE modificarile la Codul penal. Fara votul lor, PSD n-ar fi reusit sa treaca legea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )