Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban: Tudorel Toader a mintit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban: Tudorel Toader a mintit

Liderul PNL Ludovic Orban afirma ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a mintit atunci cand a spus ca OUG privind justitia vor fi analizate de Comisia de la Venetia, el prezentand un raspuns primit de la comisie conform caruia actele normative nu au fost discutate la recenta reuniune plenara pentru ca nu au fost traduse in timp util si pentru ca nu a existat o solicitare oficiala a autoritatilor romane. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Tudorel Toader minte. Comisia de la Venetia spune ca nu este sesizata n privinta ordonantelor privind justitia

Liderul PNL Ludovic Orban afirma ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a mintit atunci cand a spus ca ordonantele privind justitia vor fi analizate de Comisia de la Venetia, pentru ca, sustine liberalul, acestea nu au fost traduse inainte de sesiunea plenara si nu exista o cerere formala de emitere a unei opinii, din partea autoritatilor din Romania.

Ludovic Orban, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader dupa raspunsul Comisiei de la Venetia: MINTE din nou! Acest individ a facut PRAF Justitia din Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Tudorel Toader, dupa raspunsul primit saptamana trecuta la scrisoarea trimisa de liberali Comisiei de la Venetia privind legile.

PNL, acuzatii de minciuna la adresa lui Tudorel Toader

PNL a primit raspunsul Comisiei de la Venetia, privind scrisoarea informala pe legile justitiei. Aceasta arata ca Tudorel Toader a mintit afirmand ca oficialii europeni se vor pronunta asupra celor doua.

Dragnea il contrazice pe Tariceanu: Ce spune liderul PSD despre Tudorel Toader(VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a dat de inteles joi ca si-ar dori o persoana cu carnet de partid la Ministerul Justitiei. Asta in conditiile in care colegul sau de coalitiei, Calin Popescu Tariceanu a.

Surse: Tariceanu nu accepta ministru politic la Justitie. Tudorel Toader, bomba cu ceas din coalitie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, insista ca Tudorel Toader sa ramana ministru al Justitiei, desi Liviu Dragnea vrea sa-l schimbe cu un om de partid. Potrivit unor surse politice, Tariceanu i-a transmis lui Dragnea ca nu va fi de acord cu un ministru politic.

Ludovic Orban anunta ce surpriza li se pregateste romanilor de la 1 ianuarie: Guvernul o sa mai taie din venituri prin intermediul cresterii preturilor

Ludovic Orban anunta o lovitura grea pe care PSD vrea sa o dea buzunarelor romanilor. Liderul PNL a afirmat duminica, la Brasov, ca, de la 1 ianuarie, Guvernul pregateste in mod deliberat un nou puseu.

Ludovic Orban avertizeaza: Guvernul pregateste un nou puseu inflationist de la 1 ianuarie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca Guvernul pregateste, de la 1 ianuarie, un puseu inflationist, prin indexarea accizelor in functie de inflatie. Liderul PNL sustine ca, de fapt, veniturile romanilor vor fi taiate prin cresterea preturilor la carburanti sau tigari.

Tudorel Toader, mesaj din concediu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader rupe tacerea din concediu! Acesta a postat duminica pe Facebook doua fotografii cu fiul si nora sa, care s-au casatorit ieri religios. Tudorel Toader le-a transmis astazi.

Sarbatoare mare in familia lui Tudorel Toader

Fericire mare pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea, sambata seara, petrecerea de nunta a fiului sau cel mare, Alexandru Ionut 30 de ani). Recent, Alexandru.

Iohannis il apara pe procurorul general: Cum l-a amenintat pe Tudorel Toader

La mai putin de 24 de ore dupa ce Tudorel Toader a detaliat planul sau de a-l revoca din functie pe procurorul general, Iohannis a incercat sa-i ia apararea lui Augustin Lazar. Din pacate, are toate sansele sa fie nevoit sa-l demita. Confirmarea ordinului de demitere a lui Codruta Kovesi de catre presedintele Romaniei continua [] .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )