Libnet.ro
UNICEF

23:01

Victor Ponta: Pro Romania nu va vota legea offshore. Nu cred ca viitorul resurselor naturale ale Romaniei poate fi decis de Dragnea si Tariceanu

B1 B1,
Victor Ponta: Pro Romania nu va vota legea offshore. Nu cred ca viitorul resurselor naturale ale Romaniei poate fi decis de Dragnea si Tariceanu

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca formatiunea pe care o conduce nu va vota in Parlament proiectul legii offshore, informeaza Agerpres. Astazi am avut o prima reuniune a noii conduceri. continuă pe B1

Presedintele Pro Romania: Nu vom vota legea offshore

Presedintele partidului Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca membrii acestei formatiuni nu vor sustine in Parlament proiectul legii offshore, iar in ce priveste directiva europeana privind combaterea spalarii banilor va fi luata o decizie abia dupa ce reprezentantii Guvernului vor explica efectele transpunerii acesteia.

Negoita, la congresul Pro Romania:Tot ce inseamna politica azi starneste antipatii din cauza liderilor politici. Sa fim Pro Romania, un demers in care cred

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoita, a participat duminica la primul congres al partidului Pro Romania, fondat de Victor Ponta. Acesta a tinut inclusiv un discurs in care a declarat ca, intr-o perioada in care e trendy sa fii contra, a fi Pro Romania e un demers in care crede. Edilul Sectorului 3 a mai precizat si ca tot ce inseamna politica starneste acum antipatii din cauza liderilor politici.

Ponta: Unii de rea credinta cred ca port sacou cu Pro Romania si pe dedesubt am camasa cu alt partid. Vreau sa fie clar de la inceput ca nu sunt alte ganduri

Victor Ponta a declarat, duminica, la congresul partidului, ca pentru un demers politic e nevoie de oameni competenti, si nu de unii obedienti, sau de prieteni din orasul tau. Acesta a lansat un nou atac la Liviu Dragnea, spunand ca a simtit pe pielea lui cum este sa crezi ca ai alaturi oameni care iti vor binele, dar care de fapt asteapta sa te vanda sau sa te injunghie pe la spate.

Victor Ponta, ales presedinte al Pro Romania

Fostul premier Victor Ponta a fost ales ieri presedinte al partidului Pro Romania, in cadrul primului congres national al formatiunii politice, conform Agerpres. Din cei 876 de delegati cu drept de vot prezenti la congres, 871 au votat pentru alegerea lui Victor Ponta ca presedinte al partidului .

Victor Ponta, ales presedinte al Pro Romnia, la congresul de duminica: Nu voi candida la prezidentiale

Victor Ponta a fost ales presedinte al Pro Romania la primul Congres National al partidului. La finalul evenimentului, acesta a declarat ca va deschide lista candidatilor la alegerile europarlamentare, insa se va retrage ulterior, precizand ca nu se va inscrie in cursa pentru prezidentiale.

Ponta, ales presedinte al Pro Romania, sageti catre Dragnea: Un lider adevarat nu isi foloseste partidul ca scut pentru el (VIDEO)

Victor Ponta a fost ales presedinte al partidului Pro Romania in cadrul primului congres national al formatiunii politice, informeaza B1 TV. Fostul premier nu a ezitat si a lansat un nou atac la adresa sefului.

Primul Congres al Pro Romania: Ponta, singurul candidat la presedintia partidului. Florin Jianu si Robert Negoita, printre invitati

Victor Ponta este singurul candidat pentru functia de presedinte al Pro Romania la congresul care se desfasoara duminica, la Romexpo, iar pentru cele trei functii de prim-vicepresedinte s-au inscris Daniel Constantin, Sorin Cimpeanu si Nicolae Banicioiu. La inceputul congresului au fost invitati si au tinut si cate un discurs Florin Jianu si primarul Sectorului 3, Robert Negoita.

Victor Ponta a dezvaluit numele celui care ar putea candida la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a anuntat ca nu va candida la alegerile prezidentiale din 2019. Acesta a afirmat ca partidul lui nu si-a desemnat un candidat, dar a oferit, totusi, un nume pe care il .

Robert Negoita a venit la congresul fostului si actualului prieten Victor Ponta sa-i transmita un mesaj lui Liviu Dragnea: Politica strneste antipatii din cauza liderilor care sunt preocupati sa-si salveze functia

In tabara contestatarilor lui Liviu Dragnea in PSD, primarul sectorului 3, Robert Negoita, a participat, duminica, la congresul Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, criticandu-l, fara a-l nominaliza explicit, pe seful PSD.

Deputatii au parut plictisiti de explicatiile ministrului Energiei, Anton Anton, pe Legea offshore

Ministrul Energiei i-a plictisit aparent pe parlamentari, la dezbaterea Camerei Deputatilor asupra Legii offshore. Unii dintre ei se uitau pe telefoanele mobile, altii susoteau in banci sau se plimbau prin sala cu mainile in buzunare. La finalul discutiilor mai erau in plen doar 50 de alesi, potrivit Mediafax. De la dezbateri au lipsit chiar cei trei deputati ALDE care au participat la negocierile cu liderii coalitiei de guvernare pe Legea offshore, respectiv Varujan Vosganian, Andrei Gerea si fostul ministru al Energiei, Toma Petcu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )