Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: O remaniere va exista / Oprisan, despre Paul Stanescu: Cei care nu comunica nu au ce sa caute n Guvern

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: O remaniere va exista / Oprisan, despre Paul Stanescu: Cei care nu comunica nu au ce sa caute n Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, inaintea sedintei Biroul Permanent National al PSD, ca luni va termina evaluarea ministrilor, iar o remaniere va exista. La randul. continuă pe Hotnews

Reuniune a conducerii PSD, de la 10:30, la Palatul Parlamentului / Viorica Dancila: O remaniere va exista / Oprisan, despre Paul Stanescu: Cei care nu comunica nu au ce sa caute n Guvern

Biroul Permanent National al PSD se reuneste la Palatul Parlamentului, de la ora 10:30.

Viorica Dancila: O remaniere va exista

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat miercuri, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD, ca va exista o remaniere guvernamentala, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea. O remaniere va.

Va exista o remaniere guvernamentala

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat astazi, inaintea sedintei Biroului Permanent National al PSD, ca va exista o remaniere guvernamentala, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea.

Viorica Dancila, despre remanierea lui Tudorel Toader: Nu este vorba despre cat sunt eu de multumita sau nemultumita (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit miercuri despre eventuala remierea a lui Tudorel Toader, in contextul in care presa a speculat ca ministrul Justitiei se afla pe lista celor care vor pleca din Cabinet. Premierul a.

Viorica Dancila, despre remanierea Guvernului: Nu este nicio lista facuta

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat miercuri, ca va exista o remaniere guvernamentala, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea. in momentul in care voi termina aceasta evaluare, o sa va spun. Nu.

Marian Oprisan: Paul Stanescu nu a comunicat deloc

Ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc, a declarat miercuri presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan.

Marian Oprisan: Paul Stanescu este un ministru care nu a comunicat deloc

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, miercuri, ca ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc. Toti ministrii.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: incearca sa ii submineze autoritatea

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei.

Vicepremierul Paul Stanescu, despre Gabriela Firea: Unii incearca sa ii submineze autoritatea

Vicepremierul Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, considera ca petitia prin care se solicita initierea de alegeri in filiala PSD Bucuresti si schimbarea Gabrielei.

Viorica Dancila, despre remanierea guvernamentala: Va asigur ca nu e nicio lista facuta. Nu voi face o evaluare legata de nume (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va finaliza in cursul zilei de luni evaluarea ministrilor si a sustinut ca nu e nicio lista facuta cu cei care urmeaza sa plece din Guvern. Ea a.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )