Libnet.ro
UNICEF

19:32

Cum a ratat Iohannis prima zi a Consiliului European

Adevărul Adevărul,
Cum a ratat Iohannis prima zi a Consiliului European

Seful statului a vizitat Napoli si Pompei, la invitatia partii italiene, desi in aceeasi zi era programat, la Bruxelles, prima runda a Consiliului European. Si tot in aceeasi zi, Iohannis a lipsit de la reuniunea PPE, care si-a stabilit candidatii pentru sefia Comisiei Europene. continuă pe Adevărul

Adevarul: Cum a ratat Iohannis prima zi a Consiliului European / Seful statului a vizitat Napoli si Pompei, la invitatia partii italiene

Miercuri la amiaza, presedintele Iohannis urma sa decoleze de la Napoli cu destinatia Bruxelles, unde il asteptau doua reuniuni politice importante: Consiliul European si sedinta PPE, familie politica europeana din care face parte PNL, deci si Iohannis. Numai ca presedintele si-a prelungit sederea in sudul Italiei. Klaus Iohannis a vizitat, impreuna cu sotia sa, parcul arheologic din Pompei, oras sters de pe harta la inceputul mileniului I dupa o eruptie a vulcanului Vezuviu, scrie Adevarul.

Iohannis, de la reuniunea Consiliului European la summit-ul Asia-Europe Meeting

Presedintele Klaus Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, citat de Agerpres.

Gafa de protocol a presedintelui Klaus Iohannis. Ce a facut seful statului la intalnirea cu premierul italian

Presedintele Klaus Iohannis a facut o gafa de protocol la intalnirea cu premierul italian Giuseppe Conte. Dupa prima parte a ceremonialului de primire, seful statului s-a intors si a vrut sa plece in interiorul Palatului Guvernului, desi ar fi trebuit sa mearga inainte, in curtea Palatului.

Iohannis, la reuniunea Consiliului European de toamna

Presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European de toamna, de la Bruxelles, in marja careia a avut loc si Summitul Euro in format extins.

Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European de toamna, iar apoi s-a intalnit cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la reuniunea Consiliului European de toamna, de la Bruxelles, in marja careia a avut loc si Summitul Euro in format extins. Ulterior, seful statului a avut o.

Presedintele Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European si la summit-ul Asia-Europa si summit-ul Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis participa la Bruxelles, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM). De asemenea, seful statului va participa si la Summit-ul Euro in format extins.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi si maine la reuniunea Consiliului European la Bruxelles, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM).

Una notte a Napoli. Iohannis, vizita neprevazuta in sudul Italiei

Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita de stat in Italia, a plecat in aceasta seara de la Roma si urmeaza sa se intalneasca miercuri dimineata cu primarul din Napoli, la invitatia partii italiene. De la Napoli, Iohannis va zbura direct la Bruxelles, unde va participa la Consiliul European. Seful statului a fost insotit in Italia de Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis ar fi lipsit sau a intarziat la reuniunea Consiliului European. Administratia Prezidentiala tace

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene s-au reunit miercuri seara la Bruxelles, pentru a discuta impasul negocierilor pentru Brexit. in imaginile de la inceputul reuniunii, Klaus Iohannis este de ne.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )