Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dragnea si Tudose, primiti cu huiduieli la sedinta CEx de la Herculane: Ce replica a avut Ecaterina Andronescu pentru protestatari(VIDEO)

B1 B1,
Dragnea si Tudose, primiti cu huiduieli la sedinta CEx de la Herculane: Ce replica a avut Ecaterina Andronescu pentru protestatari(VIDEO)

Social-democratii se reunesc vineri la sedinta Comitetul Executiv al PSD, care are loc in statiunea Baile Herculane. Ajunsi la hotelul unde are loc reuniunea, seful partidului Liviu Dragnea si. continuă pe B1

VIDEO Dragnea si Tudose, intampinati cu huiduieli la Baile Herculane. O femeie le-a cerut demisiile si a invocat procurorii DNA

Liderii PSD au fost intampinati de cativa protestatari vineri, 17 noiembrie, in fata hotelului din Baile Herculane unde a fost programata sedinta Comitetul Executiv al partidului.

Liderii PSD analizeaza masurile realizate din programul de guvernare

ACTUALIZARE 13:08 Dragnea si Tudose, asteptati cu huiduieli la sedinta CEx al PSD: Sa vina DNA sa va ia Liderul PSD, Liviu Dragnea, si premierul Mihai Tudose au fost huiduti de cateva persoane, astazi, la Baile Herculane, unde are loc sedinta Comitetului Executiv CEx) al partidului. ------------ Liderii PSD s-au reunit astazi in sedinta Comitetului Executiv National CEx) la Baile Herculane, ca sa analizeze masurile din programul de guvernare, despre care sustin ca le-au realizat in cele zece luni de guvernare.

Sedinta cruciala la PSD. O noua confruntare Dragnea-Tudose

Liviu Dragnea si Mihai Tudose pleaca, joi seara, la Herculane, unde va avea loc Comitetul Executiv al PSD. Posibil sa fie o sedinta cu scantei, dupa aparitia noului dosar penal pentru seful PSD. Surse.

CEx al PSD a adoptat o rezolutie prin care denunta statul paralel si ilegitim

ACTUALIZARE 17:31 Comitetul Executiv National CEx) al Partidului Social Democrat PSD) a adoptat astazi, la Baile Herculane, o rezolutie prin care a denuntat statul paralel si ilegitim, care incearca sa preia controlul asupra puterii politice. *ACTUALIZARE 13:08 Dragnea si Tudose, asteptati cu huiduieli la sedinta CEx al PSD: Sa vina DNA sa va ia .

Dragnea: in sedinta CEx s-ar putea discuta de un miting, dar care sa aiba sens

Comitetul Executiv National al PSD poate discuta despre organizarea unui miting, dar care sa aiba sens, insa deocamdata acest subiect nu exista, a declarat in aceasta seara presedintele partidului, Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )