Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache s-a razgandit: A convocat comisia si pentru joi desi anuntase ca nu lucreaza in zile de doliu

B1 B1,
Florin Iordache s-a razgandit: A convocat comisia si pentru joi desi anuntase ca nu lucreaza in zile de doliu

Dupa ce anuntase in urma cu cateva ore ca va respecta zilele de doliu national decretate pentru funeraliile Regelui Mihai, Florin Iordache s-a razgandit imediat si a convocat reuniunea comisiei. continuă pe B1

PSD ignora pana si doliul national. Florin Iordache i-a convocat maine pe deputati ca sa modifice legislatia penala

Deputatul USR Stelian Ion a anuntat pe Facebook ca deputatii din Comisia Iordache au fost convocati maine pentru a dezbate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Surse politice au confirmat pentru Mediafax ca maine se va reuni Comisia speciala pentru Legile justitiei, desi anterior votase suspendarea lucrarilor in perioada 14, 15, 16 decembrie, zilele decretate de doliu national, ca urmare a decesului Regelui Mihai.

Comisia Iordache a votat: Imunitate sporita pentru judecatori si procurori / PSD vrea ca votul asupra ultimelor doua legi ale Justitiei sa se dea miercuri

Comisia speciala care dezbate Legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a adoptat un amendament la legea privind organizarea si functionarea CSM care prevede ca, pentru urmarirea penala a magistratilor,.

Lovitura in Comisia pentru modificarea legilor Justitiei. Superimunitatea magistratilor a fost anulata

Comisia parlamentara speciala pentru legile Justitiei a revenit marti asupra amendamentului sustinut de USR privind introducerea imunitatii sporite pentru magistrati si l-au respins, dupa ce reprezentantii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )