Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

Guvernul Dancila - Dragnea, un accident al democratiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul Dancila - Dragnea, un accident al democratiei

ACTUALIZARE: Dragnea: Fiecare cu obsesiile lui, numai minciuni Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat astazi afirmatia presedintelui Klaus Iohannis potrivit careia tara noastra nu este pregatita pentru a prelua presedintia Consiliului UE, spunand ca sunt numai minciuni. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi la reuniunea Asociatiei Municipiilor din Romania, ca tara noastra nu este pregatita pentru a prelua presedintia Consiliului UE si ca Guvernul Dancila - Dragnea, pe care l-a numit un accident al democratiei, trebuie inlocuit. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul Dancila - Dragnea, un accident al democratiei

ACTUALIZARE: Dragnea: Fiecare cu obsesiile lui, numai minciuni Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat astazi afirmatia presedintelui Klaus Iohannis potrivit careia tara noastra nu este pregatita pentru a prelua presedintia Consiliului UE, spunand ca sunt numai minciuni. ------ Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi la reuniunea Asociatiei Municipiilor din Romania, ca tara noastra nu este pregatita pentru a prelua presedintia Consiliului UE si ca Guvernul Dancila - Dragnea, pe care l-a numit un accident al democratiei, trebuie inlocuit.

Eugen Tomac: Demisia ministrului Negrescu demonstreaza ca Guvernul Dancila nu e pregatit sa preia Presedintia UE. Sa depunem odata motiunea de cenzura!

Demisia lui Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, demonstreaza ca Guvernul Dancila nu este pregatit sa preia Presedintia rotativa a UE, sustine presedintele PMP. Eugen Tomac le cere din.

Sinteza zilei. De ce vrea Klaus Iohannis sa darame Guvernul Dancila

Mihai Gadea a pregatit o noua editie spectaculoasa a Sintezei zilei, luni seara. Devine tot mai clar ca planul lui Klaus Iohannis pentru luna noiembrie este de a darama guvernul. Dar de ce? Vreau sa va.

HAOS in Guvernul DANCILA! Rovana Plumb lanseaza CRITICI dure la adresa ministrului DEMISIONAR: Nu se face asa ceva

Demisia ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a luat prin surprindere membrii cabinetului condus de Viorica Dancila. Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, a declarat ca nu se.

Siegfried Muresan: De cteva zile, Guvernul Dancila e n corzi si ncearca sa ndulceasca tonul raportului MCV. Degeaba ncearca

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca Guvernul incearca sa indulceasca tonul raportului MCV care va fi publicat maine, comportandu-se ca un elev corigent, care s-a tinut doar de prostii si acum vrea nota 5 la examenul de corigenta desi a dat foaia goala la examen.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )