Libnet.ro
UNICEF

15:15

Iohannis, despre Brexit, dupa reuniunea Consiliului European: Negocierile merg intr-o directie favorabila pentru noi. Documentul satisface 100% cetatenii

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre Brexit, dupa reuniunea Consiliului European: Negocierile merg intr-o directie favorabila pentru noi. Documentul satisface 100% cetatenii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa reuniunea Consiliului European, faptul ca negocierile cu Marea Britanie referitoare la parasirea UE merg intr-o directie favorabila pentru Romania, in special pe partea de cetateni. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, dupa reuniunea Consiliului European: Negocierile merg intr-o directie favorabila Romaniei in ceea ce priveste Brexitul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles. Principalele subiecte abordate la reuniunea Consiliului au fost din domeniul economic, precum recentele masuri.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de la reuniunea Consiliului European - LIVE TEXT

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles. Principalele subiecte abordate la reuniunea Consiliului au fost din domeniul economic, precum recentele masuri luate.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European

Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda reuniunii se afla subiecte din domeniul economic, recentele masuri luate de Statele Unite ale Americii privind instituirea unor taxe la importurile de otel si aluminiu urmand sa fie principala tema abordata, relateaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European, unde va sublinia importanta acordata la nivel european procesului de consolidare a dimensiunii sociale a Europei si se va pronunta in favoarea cresterii transparentei fiscale si combaterii fraudei si evaziunii fiscale, precum si pentru un parteneriat cat mai strans intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa Brexit, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European, unde va sublinia importanta acordata la nivel european procesului de consolidare a dimensiunii sociale a Europei si se va pronunta in favoarea cresterii transparentei fiscale si combaterii fraudei si evaziunii fiscale, precum si pentru un parteneriat cat mai strans intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa Brexit.

Iohannis, despre negocierile privind Brexit-ul: Asa cum stam acum, pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, aflat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ca negocierile pe tema Brexit-ului se vor finaliza vineri, insa ceea ce poate anunta in urma unor discutii este ca pentru Romania situatia arata foarte bine.

Klaus Iohannis, despre discutiile pe Brexit: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Bruxelles, unde participa la reuniunea Consiliului Europei, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, despre negocierile privind Brexit-ul: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Bruxelles, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine. Despre Brexit o sa va spun mai multe probabil maine, dupa ce terminam.

Cazul Skripal: Presedintele Consiliului European a refuzat sa il felicite pe Putin pentru noul sau mandat

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a refuzat categoric sa-i adreseze felicitari presedintelui rus Vladimir Putin pentru a realegerea sa, din scandalului provocat de otravirea fostului spion rus in Marea Britanie, relateaza AFP. Asta, la o zi dupa ce Jean-Claude Juncker a fost criticat dur de britanici pentru ca l-a felicitat pe Putin, fara sa faca vreo referire la scandalul Skripal.

Reformarea UE, Brexit, cazul Skripal si relatiile comerciale cu SUA, pe agenda Consiliului European de primavara

In timpul summitului Uniunii Europene, de joi si vineri, de la Bruxelles, liderii tarilor membre vor incerca sa se puna de acord asupra reformei institutiei, vor discuta despre stadiul negocierilor privind Brexit, relatiile comerciale dintre UE si SUA si scandalul otravirii fostului spion rus in Marea Britanie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )