Libnet.ro
UNICEF

15:46

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi si maine la reuniunea Consiliului European la Bruxelles, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM). continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis, la reuniunea Consiliului European de toamna

Presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European de toamna, de la Bruxelles, in marja careia a avut loc si Summitul Euro in format extins.

Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European de toamna, iar apoi s-a intalnit cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la reuniunea Consiliului European de toamna, de la Bruxelles, in marja careia a avut loc si Summitul Euro in format extins. Ulterior, seful statului a avut o.

Presedintele Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European si la summit-ul Asia-Europa si summit-ul Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis participa la Bruxelles, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM). De asemenea, seful statului va participa si la Summit-ul Euro in format extins.

Iohannis, de la reuniunea Consiliului European la summit-ul Asia-Europe Meeting

Presedintele Klaus Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, citat de Agerpres.

Klaus Iohannis ar fi lipsit sau a intarziat la reuniunea Consiliului European. Administratia Prezidentiala tace

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene s-au reunit miercuri seara la Bruxelles, pentru a discuta impasul negocierilor pentru Brexit. in imaginile de la inceputul reuniunii, Klaus Iohannis este de ne.

Corespondenta de la Roma. Klaus Iohannis se intalneste astazi cu presedintele Italiei si cu premierul Giuseppe Conte

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni astazi cu presedintele Italiei, Sergio Mattarella, dar si cu Giuseppe Conte, premierul italian, pentru a discuta pe teme legate de Parteneriatul Strategic Consolidat dintre cele doua tari, precum si despre cooperarea in plan european, international si securitar.

Ce a discutat Klaus Iohannis in vizita oficiala din Italia

Presedintele Klaus Iohannis, aflat in vizita de stat in Republica Italiana, a discutat luni cu presedintele Consiliului de Ministri al Italiei, Giuseppe Conte, despre relatia bilaterala dintre cele doua tari.

Adevarul: Cum a ratat Iohannis prima zi a Consiliului European / Seful statului a vizitat Napoli si Pompei, la invitatia partii italiene

Miercuri la amiaza, presedintele Iohannis urma sa decoleze de la Napoli cu destinatia Bruxelles, unde il asteptau doua reuniuni politice importante: Consiliul European si sedinta PPE, familie politica europeana din care face parte PNL, deci si Iohannis. Numai ca presedintele si-a prelungit sederea in sudul Italiei. Klaus Iohannis a vizitat, impreuna cu sotia sa, parcul arheologic din Pompei, oras sters de pe harta la inceputul mileniului I dupa o eruptie a vulcanului Vezuviu, scrie Adevarul.

Cum a ratat Iohannis prima zi a Consiliului European

Seful statului a vizitat Napoli si Pompei, la invitatia partii italiene, desi in aceeasi zi era programat, la Bruxelles, prima runda a Consiliului European. Si tot in aceeasi zi, Iohannis a lipsit de la reuniunea PPE, care si-a stabilit candidatii pentru sefia Comisiei Europene.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru romanii din Italia: Sunteti o forta! Fiti uniti! Spuneti-le celorlalti ca presedintele stie ce nevoi si sperante au (VIDEO)

Aflat intr-o vizita oficiala de stat in Italia, presedintele Klaus Iohannis le-a transmis marti romanilor din Peninsula sa fie uniti si solidari, indemnandu-i sa contribuie la o mai buna intelegere.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2085 seconds )