Libnet.ro
UNICEF

06:30

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata cu ocazia sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (FOTO)

B1 B1,
Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata cu ocazia sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (FOTO)

La Palatul Cotroceni a inceput miercuri de la ora 10:30 sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de Klaus Iohannis inainte de participarea la Bruxelles la reuniunea Consiliului. continuă pe B1

Ce face Klaus Iohannis dupa esecul motiunii

Presedintele Klaus Iohannis va participa in perioada 28-29 iunie la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Nu este de asteptat un raspuns referitor la revocarea Laurei Codruta Kovesi, nici in.

Klaus Iohannis, MESAJ DE ULTIMA ORA pentru romani! Discutii intense cu partenerii din NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, unde va exprima sprijinul Romaniei pentru initiativele NATO si UE destinate imbunatatirii.

Klaus Iohannis, preocupat de situatia externa: Romania va sprijini initiativele NATO si UE

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va participa, in perioada 28-29 iunie a. c. , la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles. Pe agenda discutiilor se afla teme care vizeaza politica europeana de.

Viorica Dancila, huiduita de opozitie in Parlament

A fost scandal in plenul Parlamentului in timpul discursului sustinut de premierul Romaniei, Viorica Dancila. Declaratiile prim-ministrului au fost intampinate cu huiduieli de catre reprezentantii.

Viorica Dancila, suparata pe glumele opozitiei: V-ati legat de aspectul fizic sau coafura adversarilor cand nu ati putut accepta performantele guvernului (VIDEO)

Glumele din mediul online, dar si ale opozitiei, au suparat-o pe Viorica Dancila. Premierul a tinut sa critice chiar in discursul de la motiunea de cenzura faptul ca unele persoane s-au legat de coafura.

Viorica Dancila, anunt despre banii de pensii

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri, in plenul Parlamentului, ca fiecare roman trebuie sa aiba libertatea de a decide unde sa isi tina banii de pensii. Potrivit premierului, NU s-a pus.

Viorica Dancila, GAFA DUPA GAFA: Banca Monetara a apreciat performantele Guvernului

Viorica Dancila a gafat din nou, miercuri, in ziua motiunii de cenzura impotriva guvernului pe care il conduce. in discursul sau, citit, prim-ministrul a spus Banca Monetara in loc de Banca.

Viorica Dancila, GAFA DUPA GAFA: Banca Monetara a apreciat performantele Guvernului (VIDEO)

Viorica Dancila a gafat din nou, miercuri, in ziua motiunii de cenzura impotriva guvernului pe care il conduce. in discursul sau, citit, prim-ministrul a spus Banca Monetara in loc de Banca.

Viorica Dancila: Economia romaneasca este tigrul Europei. Motiunea, plina de dezinformari si miniciuna (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a criticat dur in discursul din timpul dezbaterilor pe motiunea de cenzura textul prin care opozitia ii cere demisia, prezentandu-l drept o serie de minciuni si.

Aplauze si huiduieli in Parlament. Viorica Dancila: Aceasta motiune nu reprezinta decat un joc politic. Romanii s-au saturat de scandal

Premierul Viorica Dancila sustine ca motiunea de cenzura initiata de PNL si sustinuta de USR si PMP este o insiruire de falsuri. Am parcurs cu atentie textul motiunii de cenzura si va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )