Libnet.ro
UNICEF

12:31

Liviu Dragnea, conferinta la finalul sedintei CEx a PSD: Din partea mea, categoric nu este o tensiune cu premierul Tudose

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, conferinta la finalul sedintei CEx a PSD: Din partea mea, categoric nu este o tensiune cu premierul Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a minimizat luni seara tema restructurarii guvernamentale, afirmand ca reuniunea conducerii PSD a avut doua principale teme: desemnarea noului ministru al Apelor si data urmatorului comitet executiv al partidului, care va fi organizat la sfarsitul acestei luni, la Iasi. Dragnea a precizat insa ca orice eventuala restructurare guvernamentala trebuie discutata mai intai cu partenerii de la ALDE, deoarece acest lucru presupune schimbarea structurii Guvernului si un vot in Parlament. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Liviu Dragnea, conferinta de presa la finalul sedintei CEx a PSD: Din partea mea, categoric nu este o tensiune cu premierul Tudose

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a minimizat luni seara tema restructurarii guvernamentale, afirmand ca reuniunea conducerii PSD a avut doua principale teme: desemnarea noului ministru al Apelor si data urmatorului comitet executiv al partidului, care va fi organizat la sfarsitul acestei luni, la Iasi. Dragnea a precizat insa ca orice eventuala restructurare guvernamentala trebuie discutata mai intai cu partenerii de la ALDE, deoarece acest lucru presupune schimbarea structurii Guvernului si un vot in Parlament.

Liviu Dragnea, declaratii dupa sedinta CEX : Eu sunt de acord cu ce am spus eu

Liviu Dragnea a sustinut o conferinta de presa la finalul sedintei CEX. Presedintele PSD a declarat ca Am avut o sedinta a CEX pe care am convocat-o saptamana trecuta pentru a adopta doua.

Ecaterina Andronescu, la finalul sedintei conducerii PSD: Premierul Tudose va face o analiza si va veni cu o propunere de remaniere la urmatorul CEX

Ecaterina Andronescu a declarat luni seara, la finalul sedintei conducerii PSD, ca premierul Mihai Tudose va face o analiza si va veni in urmatorul CEX cu o propunere privind remanierea guvernului.

Liviu Dragnea, previziune bizara despre candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, considera ca desemnarea, in primavara acestui an, a unui candidat al partidului pentru alegerile prezidentiale ar fi o mare greseala. intrebat daca sustine.

Adrian Tutuianu, atac dur la Liviu Dragnea, inainte de sedinta CEx a PSD

Liviu Dragnea este atacat cu doar doua zile inainte de sedinte Comitetului Executiv al PSD. Adrian Tutuianu, fostul ministru al Apararii, ii reproseaza lui Dragnea plecarea sa din Guvern, la numai .

Scandal intre Liviu Dragnea si mai multi baroni PSD: De la ce a pornit conflictul

Tensiuni puternice in interiorul PSD! Zeci de posturi de secretar de stat ce trebuie ocupate au provocat un scandal intre baronii locali si liderul partidului, Liviu Dragnea. Baronii locali s-au aratat d.

Catalin Ivan, critici la adresa sefului PSD si previziuni: In CEX-ul de maine ar trebui sa se vorbeasca despre o evaluare a lui Liviu Dragnea. 2018 va fi anul in care ne vom desparti de el

Europarlamentarul Catalin Ivan a scris, duminica, peFacebook, ca el considera ca in Comitetul Executiv de luni ar trebui sa se vorbeasca despre o evaluare a lui Liviu Dragnea, in contextul in care s-a ales praful din programul de guvernare pe care l-au votat romanii in decembrie 2016. Acesta mai scrie ca anul 2017 a fost anul in care Dragnea a incercat sa puna mana pe puterea absoluta in Romania, sa scape de dosarele penale, sa-si puna agoniseala din fapte evidente de coruptie la adapost, sa scape de orice urma de opozitie din partid si, practic, sa-si asigure libertatea, indiferent de costuri. In final, europarlamentarul subliniaza ca Un CEX statutar si responsabil ar fi trebuit sa-i ceara demisia lui Liviu Dragnea si sa organizeze de urgenta Congres Extraordinar. Nu se va intampla insa. Cu toate acestea, mai spune el, 2018 va fi anul in care ne vom desparti de Liviu Dragnea.

Niculae Badalau: Nu pot eu sa analizez activitatea presedintelui partidului Liviu Dragnea, dar e loc de mult mai bine

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a afirmat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv al partidului, ca e loc de mai bine in activitatea conducerii PSD.

MI-ERA DOR DE TINE!/ LIVIU DRAGNEA, fata in fata cu ... Totul a fost FILMAT (VIDEO)

Scandal de amploare in PSD! Liviu Dragnea a ajuns, luni dupa amiaza, la sediul partidului unde se desfasoara sedinta CEx in care se soarta PSD, dar si cea a Guvernului. intampinat de.

Premierul Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei conducerii PSD

Premierul Mihai Tudose a cerut restructurarea Guvernului in timpul sedintei de azi a Comitetului Executiv al PSD, potrivit unor surse din partid. El si-ar fi exprimat nemultumirea fata de calitatea echipei guvernamentale. Nu e clar pana la acest moment daca liderii PSD au fost de acord cu cererea lui Tudose. Ora 18. 41: Tudose a declarat la finalul sedintei ca a propus restructurarea Guvernului, dar decizia finala va fi luata la Comitetul Executiv din Iasi de la sfarsitul lunii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )