Libnet.ro
UNICEF

16:46

Liviu Dragnea, declaratii dupa Comitetul Executiv al PSD, de la ora 19,00

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, declaratii dupa Comitetul Executiv al PSD, de la ora 19,00

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine vineri, de la ora 19,00, o conferinta de presa, dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului, in care a obtinut sustinerea social-democratilor. Aceasta sedinta a venit la o zi dupa ce Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si lase luni de inchisoare. continuă pe Hotnews

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali / Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig, nici Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu.

VIDEO Liviu Dragnea, prima declaratie dupa ce a fost condamnat la nchisoare: Am asistat la o executie n masa / mi cer iertare pentru ca s-a lungit att de mult elaborarea Codului Penal / Am decis sa fim mult mai fermi si mai radicali

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, la o zi dupa ce a fost condamnat in prima instanta la inchisoare cu executare, o atitudine mult mai ferma si mai radicala, cerandu-si totodata iertare miilor de romani care stau in puscarie sau sunt tarati prin tribunale pe baza unui articol sovietic, o referire la abuzul in serviciu.

Comitetul Executiv al PSD se reuneste vineri, dupa sentinta de condamnare a lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, vineri dupa-amiaza, in urma sentintei de condamnare a liderului partidului, Liviu Dragnea, in dosarul privind angajarile fictive de la Protectia Copilului Teleorman.

Orban, nainte de Comitetul Executiv al PSD: Membrii PSD trebuie sa decida daca sunt cetateni ai Romniei sau iobagi pe mosia lui Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus, vineri, ca membrii PSD trebuie sa ia decizia, in CExN, daca sunt cetateni ai Romaniei sau sunt iobagi pe mosia lui Dragnea, dar daca CExN se va comporta ca o Camorra care fac Omerta si zid in jurul sefului lor, ceilalti parlamentari trebuie sa inteleaga ca arunca Romania in haos.

ntalnire informala ntre Liviu Dragnea si liderii din teritoriu naintea Comitetului Executiv. Ce plan are seful PSD pentru sedinta convocata de urgenta, dupa condamnare - surse

Liviu Dragnea ii asteapta pe liderii PSD din teritoriuin biroul sau de la Parlament la ora 14:00 inaintea sedintei CEX, au declarat surse din interiorul partidului pentru Hotnews. ro. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului. De asemenea sursele citate sustin ca s-ar putea lua in discutie si numirea lu Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv este programata la ora 16:00.

UPDATE ntalnire informala ntre Liviu Dragnea si lideri ai PSD naintea Comitetului Executiv. Primii social-democrati care au venit la discutii n biroul sefului PSD, de la Parlament

Liviu Dragnea se intalneste cu liderii PSD in biroul sau de la Parlament, inaintea sedintei CEX. Se asteapta ca Dragnea sa ceara un vot de sustinere social-democratiilor, vot care sa-l mentina in functia de presedinte al partidului, au declarat pentru HotNews surse din partid. De asemenea, sursele citate sustin ca s-ar putea lua in discutie si numirea lui Gabriel Vlase la sefia SIE. Sedinta Comitetului Executiv este programata la ora 16:00. UPDATE 14:33La discutii participa, de asemenea, Marian Neacsu, Gabriel Zetea, Bogdan Toader, Bogdan Trif, Daniel Florea, Ion Rotaru. UPDATE 14:21 Vicepremierul Paul Stanescu, Rodica Nassar, Mircea Dusa si Serban Valeca au venit si ei la discutii cu seful PSD. UPDATE 14:10 Pana acum, in biroul lui Dragnea au venit Mihai Fifor, Niculae Badalau, Ionel Arsene, Darius Valcov.

Ce se va ntmpla dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Este o zi dificila pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Liviu Dragnea, contestat de protestatari in Parlament: Liderul PSD, huiduit la iesirea din plen(FOTO, VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost huiduit, miercuri, pe holurile Parlamentului, acolo unde 11 protestatari Rezist au cerut demisia sa si a premierului Viorica Dancila si au scandat mesaje impotriva coalitiei.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste astazi, in urma deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea

Comitetul Executiv National al PSD se va reuni, vineri dupa-amiaza, urmare a deciziei de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului partidului, Liviu Dragnea, in dosarul privind angajarile.

PSD a convocat Comitetul Executiv de urgenta. Ce se va intampla cu Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman in legatura cu angajarea in aceasta institutie a doua.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )