Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban: Vom veni cu un program de guvernare / PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, de 14-15 ministere

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban: Vom veni cu un program de guvernare / PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, de 14-15 ministere

Presedintele PNL Ludovic Orban a anuntat duminica, la reuniunea Consiliul National al PNL care se desfasoara la Palatul Parlamentului, ca liberalii vor veni cu un program de guvernare, transmite Agerpres. El a mai spus ca PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, presedinte, iar Ludovic Orban, premier

ACTUALIZARE 16:00 Orban: PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, de 14-15 ministere PNL trebuie sa vina cu un guvern suplu, european, de 14, maximum 15 ministere, a declarat liderul liberalilor, Ludovic Orban. ------- * ACTUALIZARE 15:00 Consiliul National al PNL: Orban - validat propunerea de premier al liberalilor, Iohannis - candidat prezidential Consiliul National al PNL a validat, propunerea ca liderul liberalilor, Ludovic Orban, sa fie propus de partid pentru functia de prim-ministru iar Klaus Iohannis, candidat la functia de presedinte al Romaniei pentru alegerile din 2019. Pentru propunerea de prim-ministru al PNL a candidat si Viorel Catarama. ------- * ACTUALIZARE 14:30 Flutur: PNL, daca este responsabil, trebuie sa raspunda la niste provocari ------- * ACTUALIZARE 14:05 PNL anunta depunerea, in aceasta sesiune parlamentara, a unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului -------- * ACTUALIZARE 13:40 Florin Roman: Nu putem accepta la nesfarsit ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor. ------ * ACTUALIZARE 13:20 Turcan: Nu exista alta varianta pentru a prelua guvernarea in Romania decat PNL ------ * ACTUALIZARE 13:00 Consiliul National al PNL voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban pentru functia de premier ------ Consiliul National al PNL si Biroul Politic National al partidului se vor intruni astazi, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurand si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

Ludovic Orban, catre liberali: Oastea trebuie trezita. Gata cu blaturile! Fiecare sef de organizatie sa dea cu parul in seful de la PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor, duminica, in incheierea lucrarilor Consiliului National al PNL, sa inceteze cu blaturile, le-a spus ca incepand de astazi partidul este in ofensiva si ca oastea trebuie trezita, afirmand ca vrea ca fiecare sef de organizatie sa dea cu parul' in seful de la PSD, relateaza News. ro.

Ludovic Orban, catre liberali: Gata cu blaturile! Vreau ca fiecare sef de organizatie sa dea cu parul in seful de la PSD. Oastea trebuie trezita

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor, duminica, in incheierea lucrarilor Consiliului National al PNL, sa inceteze cu blaturile, le-a spus ca incepand de astazi partidul este in ofensiva si ca oastea trebuie trezita, afirmand ca vrea ca fiecare sef de organizatie sa dea cu parul in seful de la PSD.

Klaus Iohannis presedinte iar Ludovic Orban premier

ACTUALIZARE 13:40 Florin Roman: Nu putem accepta la nesfarsit ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor. Vicepresedintele PNL Florin Roman le-a spus, liberalilor reuniti in Consiliul National, ca nu se va mai accepta ca doar unii sa traga, iar restul sa traiasca de pe munca lor, ci toti trebuie sa se bata pentru fiecare vot in fiecare colt al Romaniei. ------ * ACTUALIZARE 13:20 Turcan: Nu exista alta varianta pentru a prelua guvernarea in Romania decat PNL Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a declarat, in cadrul Consiliului National al partidului, ca PNL este gata sa guverneze Romania, afirmand ca liberalii sunt singura formatiune politica care poate schimba destinul Romaniei si ca USR si PMP nu au oameni care sa asigure o decizie politica solida. ------ * ACTUALIZARE 13:00 Consiliul National al PNL voteaza astazi sustinerea presedintelui Iohannis pentru un nou mandat si pe Ludovic Orban pentru functia de premier ------ Consiliul National al PNL si Biroul Politic National al partidului se vor intruni astazi, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurand si stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

Ludovic Orban: Luati parul si dati in liderii PSD!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca liberalii trebuie le faca opozitie social-democratilor, dand cu parul in alesii locali ai PSD iar cine nu are puterea sa o faca trebuie sa abandoneze si sa la.

Ludovic Orban ar avea un NOU dosar la DNA. Ce cauza au redeschis procurorii. Reactia liderului PNL

UPDATE: Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat la informatia potrivit careia procurorii DNA il cerceteaza intr-un nou dosar. El neaga aceasta informatie, sustinand ca nu a fost chemat la nicio.

Ludovic Orban ar avea un NOU dosar la DNA. Reactia liderului PNL: Implicarea numelui meu in acest dosar mi se pare destul de ciudata

UPDATE: Presedintele PNL, Ludovic Orban, a reactionat la informatia potrivit careia procurorii DNA il cerceteaza intr-un nou dosar. El neaga aceasta informatie, sustinand ca nu a fost chemat la nicio.

DNA ii deschide un nou dosar liderului PNL, Ludovic Orban

DNA a deschis dosarul Transalpina 3, in care Ludovic Orban este acuzat de abuz in serviciu cu privir.

Daca va ajunge premier, Ludovic Orban vrea sa desfiinteze o serie de localitati

Presedintele PNL, Ludovic Orban, propus de partidul sau pentru postul de premier, considera ca in Ro.

Ludovic Orban, apel de mobilizare pentru liberali: Vreau ca fiecare sef de organizatie sa dea cu parul in seful de la PSD

Ludovic Orban le-a transmis un mesaj foarte ferm liberalilor, duminica, la finalul sedintei Consiliului National al partidului. Oastea trebuie trezita si fiecare sef de organizatie trebuie sa dea cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )