Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mii de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu Regelui Mihai. Initial, reuniunea era pentru sustinerea Guvernului Tudose

Adevărul Adevărul,
Mii de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu Regelui Mihai. Initial, reuniunea era pentru sustinerea Guvernului Tudose

Aproximativ 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu Regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate, potrivit Agerpres. continuă pe Adevărul

Aproximativ 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Aproximativ 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, astazi, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate.

UPDATECirca 8.000 de membri PSD s-au adunat la Craiova pentru a aduce un omagiu regelui Mihai

Circa 8. 000 de membri ai PSD Dolj s-au adunat, duminica, in centrul Craiovei, pentru a aduce un omagiu regelui Mihai prin depunerea de flori si candele la statuia fostului suveran, amplasata intre Teatrul National Marin Sorescu si Universitate, transmite Agerpres.

FOTO VIDEO Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democratii au depus flori la statuia fostul suveran

Mii de oameni s-au adunat duminica dimineata in Piata Tricolorului din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suveran.

Miting PSD pentru Regele Mihai la Craiova. Social-democratii au depus flori la statuia fostul suveran FOTO VIDEO

Mii de oameni s-au adunat in aceasta dimineata in Piata Tricolorului, din Craiova, pentru a aduce un ultim omagiu Regelui Mihai. in centrul orasului se afla o statuie a fostului suverna.

Circa 8.000 de membri PSD, in strada la Craiova. Primul mars in memoria Regelui Mihai - VIDEO

Mii de oameni au iesit in strada, duminica dimineata, la Craiova, organizand astfel un prim mars pentru Regele Mihai. Oamenii au buchete de flori in mana si vor merge sa aprinda.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )