Libnet.ro
UNICEF

23:46

Presedintele Iohannis participa, astazi si maine, la Consiliul European

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Iohannis participa, astazi si maine, la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, astazi si maine, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in care se va discuta, in principal, despre Brexit, despre viitorul Uniunii Europene, precum si despre migratie, agenda digitala a Uniunii, securitatea si apararea, relatiile dintre Uniunea Europeana UE) si Turcia, dosarul nord-coreean, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis participa, joi si vineri, la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in care se va discuta despre Brexit, despre viitorul Uniunii Europene, precum si despre migratie, agenda digitala a Uniunii, securitatea si apararea, relatiile dintre UE si Turcia, dosarul nord-coreean.

Presedintele Iohannis va cere la Consiliul European monitorizarea fluxului de migranti pe Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in care se va discuta despre Brexit, despre viitorul Uniunii Europene, precum si despre migratie, agenda digitala a Uniunii, securitatea si apararea, relatiile dintre UE si Turcia si dosarul nord-coreean.

Presedintele Klaus Iohannis, joi si vineri la Buxelles, la Consiliul European. Ce subiecte vor fi abordate

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi si vineri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. in cadrul intalnirii liderilor europeni vor fi discutate, in principal, subiecte privind.

Presedintele Iohannis: Am convenit cu Donald Tusk sa avem o intalnire informala de Ziua Europei la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, la Bruxelles, ca a convenit cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, sa aiba o intalnire informala de Ziua Europei, 9 mai 2019, la Sibiu.

Victor Rebengiuc, decorat de presedintele Iohannis cu Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis i-a conferit miercuri actorului Victor Rebengiuc Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, intr-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

VIDEO Victor Rebengiuc, decorat de presedintele Iohannis cu Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis i-a conferit miercuri actorului Victor Rebengiuc Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, intr-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

VIDEO+FOTO Presedintele Iohannis, dupa ce l-a decorat pe Victor Rebengiuc: V-ati dedicat viata unei nobile arte

Actorul Victor Rebengiuc a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care a avut loc, miercuri, la Palatul Cotroceni, cei prezenti tinand si un moment de reculegere in memoria actritei Olga Tudorache.

Victor Rebengiuc va fi decorat, miercuri, de presedintele Iohannis

Actorul Victor Rebengiuc va fi decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care va avea loc, miercuri, de la 16. 00, la Palatul Cotroceni.

VIDEO Presedintele Iohannis a acceptat propunerile controversate ale PSD pentru cele trei fotolii de ministru. Reactia lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat propunerile de ministri inaintate, luni, de premierul Mihai Tudose. Seful statului a luat act de demisiile Rovanei Plumb, Sevil Shhaideh si Razvan Cuc, semnand decretele pentru numirea lui Paul Stanescu ca ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe ca ministru al Transporturilor si Marius Nica in functia de ministru delegat pentru Fonduri Europene.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )