Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presedintele Iohannis participa vineri la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale de la Tallinn

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis participa vineri la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale de la Tallinn

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale, care va avea loc la Tallinn, in Estonia si la care vor fi discutate initiativele de inovare digitala care ar permite Uniunii Europene sa faca fata evolutiilor tehnologice si sa devina un lider la nivel global in domeniul digital in urmatorii ani. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis participa vineri la o reuniune informala a Consiliului European pe teme digitale de la Tallinn

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale, desfasurata la Tallinn, in Estonia. Acolo vor fi discutate initiativele de inovare digitala care ar permite Uniunii Europene sa faca fata evolutiilor tehnologice si sa devina un lider la nivel global in domeniul digital in urmatorii ani, informeaza Administratia prezidentiala.

Iohannis, la reuniunea de la Tallinn:Abordarea mea a fost si e aducerea UE mai aproape de cetateni. Ne pregatim pentru alegerile din 2019

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale, care are loc la Tallinn, in Estonia si la care vor fi discutate initiativele de inovare digitala ale UE. La sosirea sa, Iohannis a precizat ca el va avea o abordare prin care vrea aducerea Uniunii mai aproape de cetateni si ca deja trebuie incepute pregatirile pentru alegerile europarlamentare din 2019.

Iohannis participa la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale din Estonia

Presedintele Klaus Iohannis va participa, astazi, la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale, care va avea loc la Tallinn, in Estonia, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

VIDEO Presedintele Iohannis la reuniunea Consiliului European: Procesul de reflectie pentru viitorul UE este pornit

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale, programata la Tallinn, capitala Estoniei.

Iohannis, propunere ISTORICA pentru liderii Uniunii Europene

Klaus Iohahnis, aflat vineri la summitul de la Tallinn, acolo unde liderii Uniunii Europene participa la reuniunea informala a Consiliului European pe teme digitale, le-a propus, in mod oficial, sefilor.

Dragnea, despre legile justitiei: Nu sunt de acord cu presedintele Iohannis. Majoritatea parlamentara sa le dezbata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, dupa sedinta Comitetului Executiv National, ca legile justitiei trebuie dezbatute in Parlament chiar daca CSM a dat un aviz negativ in ansamblu, si ca nu este de acord cu presedintele Klaus Iohannis, care a declarat vineri ca intelept ar fi sa se mearga inapoi la text.

Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 11.30

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi o declaratie de presa, in jurul orei 11. 30, inaintea participarii la Summitul digital care se desfasoara la Tallin, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Tariceanu sustine ca presedintele Iohannis este cel care patroneaza sistemul de putere corupt din Romania

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca seful statului, Klaus Iohannis, se face ca nu vede deficientele din functionarea institutiilor care alcatuiesc statul de drept din Romania si patroneaza un sistem de putere corupt.

VIDEO Dragnea il ataca pe presedintele Iohannis: Atitudinea lui mi se pare o iesire din democratie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a facut, din nou, declaratii acide la adresa presedintelui Iohannis, dupa ce seful statului a reiterat ca persoanele cu probleme penale nu au ce cauta la conducerea tarii, referindu-se la ministrii Ilie, Shhaideh si Plumb.

Sabin Orcan: Presedintele Iohannis a reactionat corect azi. Mai are cineva vreo indoiala ca in afacerea Belina este implicata familia domnului Dragnea?

Directorul editorial al ziarului Romania libera, jurnalistul Sabin Orcan, a explicat, marti seara, la B1TV, afacerea ilegala Belina dar si iesirea presedintelui Klaus Iohannis vis-a-vis de acest scandal. Jurnalistul este de parere ca nu este nimic rau in faptul ca presedintele le cere oamenilor sa ia pozitie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )