Libnet.ro
UNICEF

21:32

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de la reuniunea Consiliului European - LIVE TEXT

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de la reuniunea Consiliului European - LIVE TEXT

Presedintele Klaus Iohannis participa, vineri, la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles. Principalele subiecte abordate la reuniunea Consiliului au fost din domeniul economic, precum recentele masuri luate. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, dupa reuniunea Consiliului European: Negocierile merg intr-o directie favorabila Romaniei in ceea ce priveste Brexitul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la reuniunea Consiliului European, la Bruxelles. Principalele subiecte abordate la reuniunea Consiliului au fost din domeniul economic, precum recentele masuri.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea Consiliului European

Potrivit Administratiei Prezidentiale, pe agenda reuniunii se afla subiecte din domeniul economic, recentele masuri luate de Statele Unite ale Americii privind instituirea unor taxe la importurile de otel si aluminiu urmand sa fie principala tema abordata, relateaza Agerpres.

Iohannis, despre Brexit, dupa reuniunea Consiliului European: Negocierile merg intr-o directie favorabila pentru noi. Documentul satisface 100% cetatenii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa reuniunea Consiliului European, faptul ca negocierile cu Marea Britanie referitoare la parasirea UE merg intr-o directie favorabila pentru Romania, in special pe partea de cetateni.

Klaus Iohannis, declaratii de presa. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa. Live Text si VIDEO.

Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European, unde va sublinia importanta acordata la nivel european procesului de consolidare a dimensiunii sociale a Europei si se va pronunta in favoarea cresterii transparentei fiscale si combaterii fraudei si evaziunii fiscale, precum si pentru un parteneriat cat mai strans intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa Brexit, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis participa incepand de joi la lucrarile Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European, unde va sublinia importanta acordata la nivel european procesului de consolidare a dimensiunii sociale a Europei si se va pronunta in favoarea cresterii transparentei fiscale si combaterii fraudei si evaziunii fiscale, precum si pentru un parteneriat cat mai strans intre Uniunea Europeana si Marea Britanie dupa Brexit.

Klaus Iohannis, despre discutiile pe Brexit: Pentru noi arata foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Bruxelles, unde participa la reuniunea Consiliului Europei, ca pentru Romania stadiul negocierilor privind Brexit arata foarte bine, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis: L-am rugat pe Juncker sa lamureasca aspectele din scrisoarea premierului Dancila / Nu cred ca este o imixtiune

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, despre scrisoarea pe care i-a adresat-o premierul Viorica Dancila referitoare la dosarele de coruptie la nivel inalt, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis a vorbit cu Juncker despre scrisoarea Vioricai Dancila: Lucrurile se vor lamuri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a discutat cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker, despre scrisoarea pe care i-a trimis-o Viorica Dancila, cu privire la corespondenta dintre oficiali europeni si autoritatile de la Bucuresti, in.

Klaus Iohannis, mesaj ferm dupa luarea de ostatici din Franta: Ramanem impreuna in lupta impotriva terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj de solidaritate pentru poporul francez in urma luarii de ostatici de la supermarketul din Trebes, atac soldat cu trei morti. intr-un mesaj publicat pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )