Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele Klaus Iohannis merge la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis merge la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in cadrul careia vor fi discutate, in principal, subiecte privind migratia, agenda digitala a. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, joi si vineri la Buxelles, la Consiliul European. Ce subiecte vor fi abordate

Presedintele Klaus Iohannis se afla joi si vineri la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European. in cadrul intalnirii liderilor europeni vor fi discutate, in principal, subiecte privind.

Actorul Victor Rebengiuc a fost decorat de catre presedintele Klaus Iohannis - VIDEO

Victor Rebengiuc a fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis. Nascut pe 10 februarie 1933, Victor Rebengiuc este considerat dupa peste 60 de ani de.

Actorul Victor Rebengiuc va fi decorat de catre presedintele Klaus Iohannis

Victor Rebengiuc va fi decorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care va avea loc, miercuri, de la 16. 00, la Palatul.

Actorul Victor Rebengiuc a fost decorat de catre presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Victor Rebengiuc a fostdecorat cu Ordinul Steaua Romaniei in rang de Cavaler de catre presedintele Klaus Iohannis, intr-o ceremonie care a avutloc, miercuri,la Palatul.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in care se va discuta despre Brexit, despre viitorul Uniunii Europene, precum si despre migratie, agenda digitala a Uniunii, securitatea si apararea, relatiile dintre UE si Turcia si dosarul nord-coreean.

Presedintele Iohannis va cere la Consiliul European monitorizarea fluxului de migranti pe Marea Neagra

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis participa, joi si vineri, la Consiliul European

Presedintele Klaus Iohannis va participa, joi si vineri, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European, in care se va discuta despre Brexit, despre viitorul Uniunii Europene, precum si despre migratie, agenda digitala a Uniunii, securitatea si apararea, relatiile dintre UE si Turcia, dosarul nord-coreean.

Sediul Consiliului European a fost evacuat din cauza unui fum toxic

Sediul din Bruxelles al Consiliului European a fost evacuat pentru scurt timp, miercuri, dupa depistarea de fum toxic in una dintre bucatarii.

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de externe spaniol: Romania sprijina ferm suveranitatea si integritatea teritoriala ale Spaniei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit miercuri, la Palatul Cotroceni, pe ministrul afacerilor externe si al cooperarii din Spania, Alfonso Maria Dastis Quecedo, caruia i-a transmis sprijinul ferm al Romaniei pentru suveranitatea si integritatea teritoriala ale Spaniei, subliniind totodata necesitatea, in contextul evolutiilor din Catalonia, a respectarii cadrului constitutional, precum si a principiilor dreptului international.

Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor ministri

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretele de numire a noilor ministri, a anuntat Administratia Prezidentiala. Ceremonia depunerii juramantului va avea loc la ora 19.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )