Libnet.ro
UNICEF

17:01

S-a AFLAT! Ce a discutat Viorica Dancila cu Tsipras, Borisov si Vucic la reuniunea de la Salonic

B1 B1,
S-a AFLAT! Ce a discutat Viorica Dancila cu Tsipras, Borisov si Vucic la reuniunea de la Salonic

Premierul Viorica Dancila a participat miercuri, la Salonic, la invitatia prim-ministrului elen Alexis Tsipras la o noua reuniune in format cvadrilateral Romania - Bulgaria - Grecia - Serbia, alaturi de omologul. continuă pe B1

Viorica Dancila la Salonic. Ce le-a transmis premierul roman lui Tsipras, Borisov si Vucic (FOTO, VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis miercuri, la Salonic, interesul special Romaniei pentru avansarea interconectarilor in domeniul energetic cu Serbia si pentru facilitarea exporturilor romanesti de.

Viorica Dancila pleaca din tara dupa votul final pe Codul penal

Premierul Viorica Dancila pleaca din tara, miercuri, dupa votul final pe Codul Penal. Dancila merge la Salonic, Grecia, acolo une se va desfasura cea de-a patra editie a summitului cvadrilateral a celor pat.

Viorica Dancila, intalnire la nivel inalt in Grecia: Romania sustine integrarea Serbiei in Uniunea Europeana

Viorica Dancila participa la Salonic, la a patra reuniune cvadrilaterala la nivel inalt Romania - Bulgaria - Grecia - Serbia Discutiile s-au concentrat pe tematicile de interes dezvoltate in cadrul reuniunii.

Dupa votul pe Codul penal, Viorica Dancila pleaca din tara. Ce va face premierul la Salonic

Prim-ministrul Viorica Dancila va participa miercuri, la Salonic, la a patra reuniune cvadrilaterala la nivel inalt Romania - Bulgaria - Grecia - Serbia, anunta Executivul. Potrivit unui comunicat transmis.

Cu cat s-a imbogatit Viorica Dancila de cand e premierul Romaniei? Cum arata declaratia de avere a sefei Executivului

Viorica Dancila a strans 50. 000 de lei, intr-un depozit bancar, de la preluarea functiei de premier, adica in sase luni. Sefa Executivului si-a publicat declaratia de avere, cu veniturile din ultimul an.

VIDEO Viorica Dancila, Carmen Dan, Lucian Sova si Petre Daea au fost huiduiti in fata Prefecturii Brasov

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan, Lucian Sova si Petru Daea au fost huiduiti, luni, la Brasov, dupa ce au sustinut o conferinta la Prefectura privind situatia inundatiilor.

VIDEO Premierul Viorica Dancila a ajuns cu elicopterul MAI in zona calamitata din judetul Buzau

Prim-ministrul Viorica Dancila a ajuns luni in judetul Buzau, in comuna Chiliile, unde aproape 400 de localnici din trei sate sunt izolati, dupa ce drumul comunal de acces a fost distrus de o viitura. Delegatia guvernamentala, din care au mai facut parte ministrul de Interne, Carmen Dan, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, a sosit in Buzau cu un elicopter MAI.

Incident la Brasov: Viorica Dancila, Carmen Dan si Lucian Sova, huiduiti cand au mers sa inspecteze zonele afectate de inundatii(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila si ministrii Carmen Dan si Lucian Sova au fost huiduiti luni, la iesirea din sediul Prefecturii Brasov, unde a avut loc o conferinta despre situatia din judet in urma.

Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de INUNDATII: Vrem sa vedem ce s-a intamplat (VIDEO)

Viorica Dancila si Carmen Dan au plecat in zonele afectate de inundatii. Premierul a cerut o aveluare a pagubelor si a apromis autoritatilor ajutoare de la Guvern. Adunity_79580 Prezenta noastra.

Viorica Dancila, alaturi de alti trei ministri in zonele afectate de inundatii: Vrem evaluarile cat mai repede ca sa putem sa va ajutam

Premierul Viorica Dancila, insotita de ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, si ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-au deplasat azi in mai multe zone afectate de inundatii.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3607 seconds )