Libnet.ro
UNICEF

18:15

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

B1 B1,
S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal. continuă pe B1

Cotroceni, Klaus Iohannis si Tudorel Toader pentru prima data alaturi dupa scandalul DNA

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, absolventilor Institutului National al Magistraturii .

Klaus Iohannis: Actul de justitie e pus la indoiala tocmai de cei chemati sa raspunda in fata legii

Dupa scandalul izbucnit la nivelul DNA, Klaus Iohannis a sustinut un discursincepand sa se adresezeabsolventilor Institutului National al Magistraturii. Continand traditia, am tinut sa.

PRIMA REACTIE A LUI IOHANNIS dupa decizia lui Toader de a cere revocarea lui Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce Ministrul Justitiei a anuntat ca-i va cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. Administratia prezidentiala vorbeste intr-un comunicat despre.

Ce a aparut pe pagina presedintelui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis il critica, joi seara, intr-o postare pe Facebook, pe Tudorel Toader. Seful statului catalogheaza prezentarea raportului ministrului justitiei ca fiind una lipsita de claritate. Presedintele.

Ce a aparut pe pagina presedintelui Klaus Iohannis joi seara

Klaus Iohannis il critica, joi seara, intr-o postare pe Facebook, pe Tudorel Toader. Seful statului catalogheaza prezentarea raportului ministrului justitiei ca fiind una lipsita de claritate. Presedintele.

Prima reactie a Presedintiei: Lipsa de claritate in prezentarea raportului lui Tudorel Toader / Klaus Iohannis va uza de toate prerogativele pentru o justitie independenta

Evaluarea activitatii DNA si a conducerii sale de catre presedintele Klaus Iohannis difera de cea a ministerului Justitiei, a precizat joi seara Administratia prezidentiala, care acuza o lipsa de claritate in prezentarea raportului facuta cu putin timp in urma de Tudorel Toader.

SRI, suspect de politie politica in cazul lui Klaus Iohannis

Comisia de ancheta a activitatii Serviciului Roman de Informatii cere SRI sa spuna cat timp au tinut in Sistem informatia despre incompatibilitatea primarului, pe atunci, Klaus Iohannis, inainte de a o.

Ce a discutat Liviu Dragnea cu Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat miercuri ca nu a discutat cu seful statului Klaus Iohannis despre procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. intrebat daca i-a solicitat presedintelui, la.

Klaus Iohannis: Parcursul european reprezinta singura cale viabila pentru viitorul Republicii Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a avut o intrevedere miercuri, 21 februarie, cu viceprim-ministrul pentru Integrare Europeana al Republicii Moldova, Iurie Leanca. Agenda de convorbiri a inclus un schimb de vederi asupra aspectelor de actualitate ale agendei de cooperare aParteneriatului Strategic pentru integrarea europeana a Republicii Moldova.

Tudorel Toader, despre intrevederea cu Klaus Iohannis: Am vorbit despre statul de drept. Nu a participat o alta persoana la discutii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader spune ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre statul de drept, la intrevederea avuta marti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )