Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tudose, declaratii de la Varna: Romania, Bulgaria, Grecia si Serbia pot fi un zid care sa apere Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Tudose, declaratii de la Varna: Romania, Bulgaria, Grecia si Serbia pot fi un zid care sa apere Uniunea Europeana

Intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele sarb, Aleksandar Vucic, si cu premierii bulgar si grec, Boiko Borisov si Alexis Tsipras, organizata dupa Reuniunea cvadrilaterala la nivel inalt dintre Romania, Bulgaria, Serbia si Grecia, premierul Tudose a declarat ca cele patru state pot fi un zid care sa apere Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Premierul Mihai Tudose, dupa cvadrilaterala Romania-Bulgaria-Grecia-Serbia: Am stabilit prioritatile comune

Premierul roman s-a intalnit la Varna cu omologii sau din Bulgaria si Grecia, Boiko Borisov, respectiv Alexis Tsipras, si cu presedintele sarb, Aleksandr Vucic, cu care a discutat despre.

Premierul Tudose are incredere ca Romania poate fi o tara care sa apere UE

Premierul Tudose a declarat marti, la Varna,ca Romania Bulgaria, Grecia si Serbia pot fi tari care sa apere Uniunea Europeana, relateaza agerpres. ro. Suntem patru tari care formam.

Premierul Tudose, la Varna: Am convingerea ca in maximum un an si Romania si Bulgaria sunt in Spatiul Schengen

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marti, la Varna, ca are convingerea ca, in maximum un an, si Romania si Bulgaria vor fi in Spatiul Schengen. Am convingerea ca in maxim.

Premierul Mihai Tudose, la Varna: Cred ca in maximum un an, Romania si Bulgaria sunt in Spatiul Schengen

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat, marti, la Varna, ca are convingerea ca, in maximum un an, si Romania si Bulgaria vor fi in Spatiul Schengen.

Tudose: Am convingerea ca, in maximum un an, Romania si Bulgaria sunt in spatiul Schengen. La ce intelegere a ajuns premierul cu omologul sau bulgar

Premierul Mihai Tudose a declarat, marti, la finalul sedintei comune de guvern romano-bulgare, ca Romania si Bulgaria ofera Uniunii Europene una dintre cele mai securizate Politii de Frontiera si s-a declarat convins ca in maxim un an cele doua state vor face parte din spatiul Schengen. Mai mult, Tudose a spus ca a convenit cu premierul bulgar ca intalniri precum cea de astazi sa aiba loc lunar, urmatoarea organizandu-se la Bucuresti.

Romania si Bulgaria isi vor furniza reciproc energie electrica in caz de urgenta

Contractul a fost semnat astazi de Guvernele Romaniei si Bulgariei, in cadrul celei de-a patra reuniuni a Consiliului de Cooperare la Nivel inalt Romania-Bulgaria sedinta comuna a celor doua Guverne).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )