Libnet.ro
UNICEF

20:32

Viorica Dancila, chemata la discutii in biroul lui Dragnea inainte de reuniunea CExN al PSD

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, chemata la discutii in biroul lui Dragnea inainte de reuniunea CExN al PSD

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, luni dimineata, cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedinte al PSD, in biroul acestuia de la Parlament. intalnirea, care a inceput in. continuă pe Antena3

UPDATE Sedinta tensionata la PSD. Surse: Viorica Dancila ar vrea sa demisioneze. Dragnea pregateste un miting in luna mai

Premierul Viorica Dancila va prezenta, luni, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, bilantul guvernarii la 100 de zile de la instalarea in functie. Sedinta vine intr-un context tensionat: Liviu Dragnea ar vrea schimbarea unor ministri, in timp ce surse politice au declarat pentru G4Media. ro ca Viorica Dancila ar vrea sa demisioneze. Dragnea neaga.

Viorica Dancila si Liviu Dragnea, discutii inainte de CEx: Ce vor sa organizeze liderii PSD

Premierul Viorica Dancila a avut o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD. Printre subiectele discutate de ce doi s-ar fi numarat si posibilitatea.

Viorica Dancila, intalnire de ultim moment cu Liviu Dragnea inaintea sedintei CEx

Premierul Viorica Vasilica Dancila s-a intalnit, luni dimineata, cu presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament. intrevederea are loc inaintea sedintei.

Ce spune Viorica Dancila despre o posibila demisie din functie

Premierul Viorica Dancila a precizat, inainte de a intra la sedinta de luni a Comitetului Executiv al PSD, ca nu se pune problema unei demisii. Si presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dorit sa faca o completare pe acest subiect si a declarat ca Viorica.

Liviu Dragnea, intrebat daca Viorica Dancila ramane premier pana in 20/20: inteleg ca este o pana de subiecte, dar...

Liviu Dragnea a sustinut luni ca premierul Viorica Dancila va ramane in functie pana la finalul mandatului. intrebat luni de un reporter daca aceasta va ramane la conducerea Guvernului pana in.

Viorica Dancila prezinta primul bilant al Guvernului in fata partidului. Liderii PSD discuta posibile remanieri

Prim-ministrul Viorica Dancila va prezenta, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD de luni, primul bilant al Guvernului, potrivit unui anunt al liderului partidului, Liviu Dragnea. Sedinta va avea loc la Parlament, de la ora 11.

Viorica Dancila, incurcata de EURO 2020

Gafa incredibila facuta de premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern, despre modernizarea stadionului Giulesti in perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care Viorica.

Viorica Dancila a fost intrebata daca intentioneaza sa demisioneze. Ce a raspuns

Premierul Viorica Dancila a infirmat, luni, inaintea sedintei CExN al PSD, zvonurile aparute in spatiul public potrivit carora ar intentiona sa demisioneze din fruntea Executivului. Nu, nici vorba de.

Viorica Dancila spune ca nu va demisiona: As fi curioasa sa aflu si eu... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dezmintit luni zvonurile potrivit carura ar vrea sa demisioneze. intrebata, inaite de sedintia CEx a PSD daca intentioneaza sa plece de la conducerea Guvernului,.

Viorica Dancila l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Netanyahu

PremierulViorica Dancila l-a numitconsilier onorific peHerman Berkovits, medicul personal al primului ministru israelian, Benjamin Netanyahu. Activitatea domnului Herman Berkovits este neremuner.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )