Libnet.ro
UNICEF

08:30

CCR a amanat decizia privind Fara Penali pentru 9 aprilie. Ce motiv au invocat judecatorii

Adevărul Adevărul,
CCR a amanat decizia privind Fara Penali pentru 9 aprilie. Ce motiv au invocat judecatorii

Curtea Constitutionala a amanat marti o decizie privind initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei - Fara penali in functii publice. Curtea ar urma sa se pronunte pe 9 aprilie, motivul invocat fiind probleme referitoare la listele de semnaturi de sustinere. continuă pe Adevărul

CCR a amanat pronuntarea deciziei privind initiativa Fara penali pentru 9 aprilie. Unde au fost descoperite probleme?

Curtea Constitutionala a amanat marti, pentru 9 aprilie, o decizie privind initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice, din cauza unor probleme referitoare la listele de semnaturi de sustinere, au.

CCR a amanat discutarea initiativei Fara penali in functii publice

Update:Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, marti, pentru data de 9 aprilie discutarea initiativei legislative a USR de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate.

CCR a amanat discutarea initiativei 'Fara penali in functii publice '

Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, astazi, pentru data de 9 aprilie discutarea initiativei legislative a USR de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate definitiv sa nu mai ocupe functii publice.

CCR a amanat discutarea initiativei Fara penali in functii publice

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta, marti, initiativa legislativa a USR de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate definitiv sa nu mai ocupe functii.

UPDATE Curtea Constitutionala a amanat pentru 9 aprilie dezbaterea initiativei Fara penali in functii publice

Curtea Constitutionala a Romaniei trebuia sa dezbata, marti, initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice, dar a amanat discutia pentru luna viitoare. Semnaturile initiativei civice au ajuns la CCR pe 12 februarie, dupa peste 100 de zile de intarziere, judecatorii CCR avand la dispozitie 60 de zile calendaristice de la acea data pentru a se pronunta asupra constitutionalitatii ei. 01 Curtea Constitutionala a decis amanarea discutiei pentru data de 9 aprilie, cand urmeaza sa verifice in sedinta din 9 aprilie daca initiativa cetateneasca a USR indeplineste conditiile tehnice, respectiv numarul de semnaturi.

Curtea Constitutionala dezbate marti initiativa Fara penali in functii publice

Curtea Constitutionala a Romaniei va dezbate, marti, initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice. Semnaturile initiativei civice au ajuns la CCR pe 12 februarie, dupa peste 100 de zile de intarziere, judecatorii CCR avand la dispozitie 60 de zile calendaristice de la acea data pentru a se pronunta asupra constitutionalitatii ei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )