Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ludovic Orban: Atacul infractorilor asupra justitiei trebuie sa inceteze! Este necesara o revizuire a Constitutiei (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Atacul infractorilor asupra justitiei trebuie sa inceteze! Este necesara o revizuire a Constitutiei (VIDEO)

Presedintele PNL,Ludovic Orban, anunta ca liberalii sustin initiativa presedintelui Klaus Iohannis privind organizarea referendumului pe justitie. Liderul liberal anunta ca este necesara o revizuire. continuă pe B1

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu Opozitia: Toti cei care au participat isi doresc referendum. Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca

Toate partidele de Opozitie sustin referendumul pe Justitie propus de presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a declarat ca asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa se opreasca. Indiferent de optiunile politice, cu totii ne dorim o Romanie cu o justitie indepenenta, dreapta, scoasa de sub influenta politicului, a mai spus Iohannis.

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

Iohannis, dupa consultari: PNL, USR, PMP, UDMR si minoritatile au imbratisat ideea referendumului / Asaltul PSD asupra Justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca reprezentantii PNL, USR, UDMR, PMP si ai minoritatilor, care au participat la consultarile de la Cotroceni, au imbratisat ideea organizarii unui referendum.

Ludovic Orban: Senatul REFUZA de 5 luni sa se pronunte in cazul lui Tariceanu. Am sesizat CSM! Nu putem accepta acest precedent (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca CSM trebuie sa intervina in cazul amanarii Senatului de a se pronunta asupra cererii DNA de trimitere in judecata a lui Calin Popescu Tariceanu. Liderul.

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Nu este permisa emiterea de OUG prin care sa fie scapati de puscarie pe cei care au savarsit infractiuni de coruptie(VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban, a declarat joi, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca trebuie se stopeze emiterea de Ordonante de Urgenta care urmaresc sa-i scape de puscarie pe cei care au.

LUDOVIC ORBAN: E posibil sa avem actiuni comune cu seful statului in campania pentru referendum

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat ca PNL va sprijini cu toate fortele referendumul din 26 mai si a precizat ca este posibil ca liberalii sa aiba actiuni comune cu seful statului in campania pentru referendum, insa aceste lucruri nu au fost inca stabilite.

LUDOVIC ORBAN: PNL este peste PSD in sondaje

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, ieri, ca ultimele sondaje situeaza partidul pe care il conduce la 27-30% din optiunile alegatorilor, aproape dublu fata de procentele inregistrate dupa pierderea alegerilor parlamentare din 2016.

LUDOVIC ORBAN: Nu putem accepta ca CCR sa se transforme intr-o institutie de amnistiere a lui Liviu Dragnea

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca presedintele Camerei Deputatilor nu poate sa delege atributii prevazute de Constitutie catre vicepresedinti, motiv pentru care liberalii au cerut Curtii Constitutionale sa amane analiza conflictului juridic de natura constitutionala provocat de Florin Iordache in legatura cu completurile specializate de la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Ludovic Orban, anunt bomba dupa consultarile cu Klaus Iohannis

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura dupa alegerile europarlamentare din luna mai, a anuntat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat la un post de televiziune ca obiectivul.

Ludovic Orban, despre dosarul Revolutiei: De 30 de ani solicitam pedepsirea vinovatilor pentru mortii din decembrie 89 (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, in ziua trimiterii in judecata a dosarului Revolutiei, ca liberalii cer de 30 de ani acest demersde pedepsire a celor vinovatii de miile de morti din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )