Libnet.ro
UNICEF

15:15

PNL sprijina Initiativa fara penali in functii publici: Ne dorim ca, intr-un termen cat mai scurt si cu celeritate, Parlamentul sa aprobe legea de revizuire a Constitutiei (VIDEO)

B1 B1,
PNL sprijina Initiativa fara penali in functii publici: Ne dorim ca, intr-un termen cat mai scurt si cu celeritate, Parlamentul sa aprobe legea de revizuire a Constitutiei (VIDEO)

Partidul National Liberal a anuntat ca sprijina Initiativa fara penali in functii publice pentru aceasta sa treaca cat ma repede prin Parlament si sa fie un convocat un referendum pentru modificarea. continuă pe B1

Initiativa Fara penali in functii publice a primit avizul Curtii Constitutionale

Initiativa cetateneasca sustinuta de USR Fara penali in functii publice, de revizuire a Constitutiei, a primit marti avizul Curtii Constitutionale.

Prima reactie a PSD dupa decizia CCR privind initiativa Fara penali. Nicolicea: Daca Parlamentul ar legifera asa, interdictia ar fi doar la functiile alese. S-ar da liber ca la celelalte functii sa se umple de penali

Deputatul PSD Eugen Nicolicea spune ca initiativa USR de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice - care marti a primit unda verde de la Curtea Constitutionala - este una mincinoasa, pentru ca nu este vorba despre toate functiile publice, ci doar despre functiile alese. Propunerea de revizuire a Constitutiei trebuie adoptata de Camera Deputatilor si de Senat, dar deputatul PSD sustine ca daca Parlamentul ar legifera in aceasta forma, s-ar limita interdictia doar la functiile alese si s-ar da liber ca la celelalte functii sa se umple de penali.

Initiativa ,,Fara penali in functii publice, ajunsa pe masa judecatorilor Curtii Constitutionale

Curtea Constitutionala dezbate azi initiativa cetateneasca prin care USR propune ca in Constitutie sa fie introdusa o prevedere care sa nu permita persoanelor condamnate penal sa ocupe functii publice. Propunerea a fost luata in discutie si la finalul.

Curtea Constitutionala va discuta marti initiativa Fara penali in functiile publice

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa discute, marti, initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei Fara penali in functii publice. Dezbaterea trebuia sa aiba aiba loc pe 26 martie, dar judecatorii CCR au amanat termenul pentru 9 aprilie.

DAN BARNA: Decizia CCR arata inca odata ca initiativa Fara Penali trebuie sa fie in Constitutie

Decizia Curtii Constitutionale de validare a initiativei Fara Penali in functii publice arata inca o data ca aceasta trebuie sa fie in Constitutie, a afirmat astazi presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna.

Traian Basescu, despre Initiativa fara penali in functii publice: Perfecta pentru nevoile sociale de azi. Sper ca inainte de alegerile legislative sa fie in Constitutie (VIDEO)

Marti, Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat, in unanimitate de voturi, ca initiativa legislativa de revizuire a Constitutiei intitulata Fara penali in functii publice, initiata de USR.

Initiativa Fara penali in functii publice, declarata constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta, marti, o decizie asupra initiativei legislative cetatenesti de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate definitiv sa nu.

CCR discuta initiativa Fara penali in functii publice

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta, marti, o decizie asupra initiativei legislative cetatenesti de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate definitiv sa nu.

Curtea Constitutionala da unda verde initiativei USR Fara penali in functii publice. Decizia, luata in unanimitate

Judecatorii CCR au stabilit, marti, cu unanimitate de voturi, ca initiativa legislativa de revizuire a Legii fundamentale, care apartine USR, Fara penali in functii publice, respecta prevederile constitutionale.

CCR: Initiativa ''Fara penali in functii publice '' indeplineste prevederile constitutionale

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit, astazi, ca initiativa legislativa cetateneasca de revizuire a Legii fundamentale, prin care se doreste ca persoanele condamnate definitiv sa nu mai ocupe functii publice, indeplineste prevederile constitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )