Libnet.ro
UNICEF

11:31

Referendumul despre redefinirea casatoriei din Romania: perspectiva globala si tendintele de avans/revers ale secularizarii

Adevărul Adevărul,
Referendumul despre redefinirea casatoriei din Romania: perspectiva globala si tendintele de avans/revers ale secularizarii

In cateva zile, cetatenii romani vor fi chemati la urme pentru a vota in cadrul unui referendum care marcheaza mai multe premiere pentru regimul politic din Romania. 522;n primul rand, va fi cel dintai referendum bazat pe o initiativa de revizuire venita din partea cetatenilor. continuă pe Adevărul

REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Evanghelica C.A. din Romania, despre participarea la referendum

in timp ce Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa iasa la vot la referendumul pentru familie din 6 si 7 octombrie, prezidiul Bisericii Evanghelice C. din Romania.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Biserica Evanghelica C.A. din Romania: Un referendum initiat de o putere dictatoriala nu poate fi sustinut! Fiecare e liber sa decida daca participa sau nu

in timp ce Biserica Ortodoxa Romana ii indeamna pe romani sa iasa la vot la referendumul pentru familie din 6 si 7 octombrie, prezidiul Bisericii Evanghelice C. din Romania.

Locurile din Romania in care te incarci cu energie pozitiva

In Romania, exista locuri numite guri de rai, despre care se spune ca au puteri magice. Platoul Bucegi - Muntii Bucegi reprezinta zona cu cea mai mare incarcatura energetica din Romania. Aici se.

Peste 150 de magazine online din Romania ofera cumparaturi in rate prin solutia dezvoltata de TBI Credit in parteneriat cu FintechOS: cum functioneaza

TBI Credit, parte a TBI Bank, a depasit 150 de magazine online pe piata din Romania care utilizeaza platforma sa de creditare 100% digitala, dezvoltata impreuna cu FintechOS, o companie specializata in accelerarea transformarii digitale a institutiilor.

Situatia din Romania, dezbatuta in aceasta saptamana in Parlamentul European. In noiembrie urmeaza o rezolutie

In aceasta saptamana, Parlamentul European va dezbate situatia din Romania cu privire la respectarea statului de drept: luni in cadrul unei sesiuni extraordinare a comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE), iar miercuri chiar in.

FOTO Lumea vrajitoarelor de lux din Romania e fascinanta si fantastica

Vrajitoria este una dintre traditiile care s-au pastrat si astazi in anumite grupuri de romi, iar daca erai curios cum arata lucrurile, acum ai ocazia sa gusti putin din experienta in care multe persoane inca cred. Fotografa LuciaSekerkova este cea care ne ofera aceasta oportunitate. Venita din Slovacia,Sekerkova spune ca fascinatia pentru lucrurile oculte i [] .

Lovitura pentru GUVERNUL DANCILA: Independenta justitiei din Romania si interventia brutala a jandarmilor, dezbatute la Strasburg, in comisia LIBE

Problema statului de drept din Romania sdi interventia violenta a jandarmilor la protestele din 10 august vor fi dezbatute luni la Strasburg intr-o sedinta extraordinara a Comisiei pentru libertati.

Referendumul pentru redefinirea familiei: Cati romani trebuie sa se prezinte la vot pentru validarea scrutinului

La referendumul de pe 6 si 7 octombrie sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani cu drept de vot. Potrivit datelor oficiale ale Autoritatii Electorale Permanente numarul oficial al alegatorilor.

Televiziune franceza, despre cum influenteaza BOR politica si viata sociala din Romania

Postul de televiziune TV5 Monde a difuzat un documentar in care se vorbeste despre modul in care Biserica Ortodoxa Romana influenteaza viata sociala si politica din tara noastra. in cadrul seriei de.

Ce stii despre cetatenii straini din Romania?

In Romania, la sfarsitul anului 2016 erau aproximativ 112. 000 de straini, astfel: 47. 000 din state membre UE/SEE/CH si 65. 000 din state terte. Strainii constituie doar 0,5% din populatia Romaniei. Majoritatea lor locuiesc in marile aglomerari urbane, in orase bine dezvoltate economic sau orase cu centre universitare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )