Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alina Mungiu-Pippidi, dupa revocarea lui Kovesi: Oare va inceta politizarea anticoruptiei?

B1 B1,
Alina Mungiu-Pippidi, dupa revocarea lui Kovesi: Oare va inceta politizarea anticoruptiei?

Politologul Alina Mungiu-Pippidi a comentat decizia de revocare a sefei DNA luata de presedintele Klaus Iohannis. Ea considera ca revocarea Laurei Codruta Kovesi va fi urmata de o mare batalie politica pentru. continuă pe B1

Iohannis, prima iesire dupa revocarea lui Kovesi: Am respectat suprem Constitutia

Klaus Iohannis a avut o prima reactie publica, dupa ce a semnat decretul de revocare a lui Kovesi.

Radu Banciu: Ma deranjeaza un pic felul cum au tabarat pe Klaus Iohannis dupa revocarea lui Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile aparute dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA, precum ii impunea decizia.

Dragnea, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi: Nu-i o victorie pentru nimeni

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi. Acesta a sustinut ca aceasta revocare nu es.

Raluca Turcan, dupa revocarea lui Kovesi: Presedintele Romaniei a respectat Constitutia. PSD o SFIDEAZA in continuare

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, considera ca, prin decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintele Klaus Iohannis a a respectat Constitutia, in timp ce PSD sfideaza in continuare.

Cine ar putea fi seful interimar de la DNA, dupa revocarea lui Kovesi: Care sunt urmatorii pasi pentru numirea noului procuror-sef

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi, decretul care a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, seful statului nu mai controleaza.

Eugen Nicolicea, nemultumit chiar si dupa revocarea lui Kovesi: Decizia e data cu o iNTARZIERE de 30 de zile

Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El sustine ca decretul de revocare din.

Dan Voiculescu, dupa revocarea lui Kovesi: Urmeaza si criminalul sef, Basescu

Dan Voiculescu a publicat pe blogul lui o postare in atentia doamnei procuror Kovesi in care anunta, dupa revocarea acesteia, ca mai sunt cel putin patru care urmeaza, in frunte cu criminalul sef, Basescu.

Un apropiat al lui Dragnea, atac la adresa lui Iohannis dupa revocarea lui Kovesi: A vrut sa demonstreze ca face ce vrea si cand vrea

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa demonstreze ca face ce vrea si cand vrea, referindu-se la anuntul privind revocarea sefei DNA Laura Codruta.

Ce i-au transmis romanii pe Facebook presedintelui Iohannis, dupa revocarea lui Kovesi

Decizia lui Klaus Iohannis de a o revoca pe Laura Codruta Kovesi a fost intampinata cu reactii mixte pe pagina de Facebook a presedintelui, unde are peste 1,8 milioane de sustinatori. Multi.

Augustin Lazar, prima reactie dupa revocarea lui Kovesi

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a ajuns in urma cu putin timp la Ministerul Justitiei. Nu a vrut sa stea de vorba deloc cu jurnalistii prezenti la fata locului. Purtatorul.

ştiri din Politica

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )