Libnet.ro
UNICEF

20:17

Iohannis, despre cererea lui Toader de revocare a lui Lazar: Un demers aiuritor. penibil! Infractorii incearca sa acapareze Justitia (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre cererea lui Toader de revocare a lui Lazar: Un demers aiuritor. penibil! Infractorii incearca sa acapareze Justitia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca se apropie usor, usor de concluzia ca procedura initiata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General al. continuă pe B1

Iohannis, despre cererea lui Toader de revocare a lui Lazar: Un demers aiuritor. PENIBIL! Infractorii incearca sa acapareze Justitia (VIDEO)

Cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General e un demers aiuritor, in conditiile in care Lazar a facut si face o treaba foarte buna, a.

Curtea de Apel Alba va judeca in 20 noiembrie cererea procurorului general Augustin Lazar privind suspendarea procedurii de revocare

Curtea de Apel Alba Iulia va judeca in 20 noiembrie cererea procurorului general, Augustin Lazar, privind suspendarea procedurii de revocare de functie, initiata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Klaus Iohannis, despre revocarea lui Augustin Lazar: Penibila faza. Abordarea ministrului Justitiei este pe langa lege

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre cererile lui Tudorel Toader, propunerea Adinei Florea la sefia DNA, respectiv revocarea lui Augustin Lazar, demers pe care l-a numit penibil. Am o opinie si o.

Iohannis, despre talmes-balmesul provocat de Tudorel Toader prin cererea de revocare a lui Augustin Lazar: penibila faza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca se va pronunta asupra cererii de revocare a procurorului general si de numire a Adinei Florea la DNA doar dupa decizia judecatorilor. Seful statului a catalogat drept faza penibila scandalul din jurul procedurii declansate de Tudorel Toader.

Cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie, judecata pe 20 noiembrie

Curtea de Apel Alba Iulia va judeca in data de 20 noiembrie cererea de suspendare a executarii propunerii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin Lazar, a declarat, luni, pentru Agerpres ,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )