Libnet.ro
UNICEF

13:30

Iohannis sustine ca a respectat Constitutia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis sustine ca a respectat Constitutia

Presedintele Klaus Iohannis a oferit, ieri, primele explicatii dupa decretul de revocare emis luni, 9 iulie, pe numele Laurei Codruta Kovesi. Aflat la summitul NATO care se desfasoara in aceste zile la Bruxelles, Iohannis a declarat ca nici un moment nu a fost o optiune sa nu respect Constitutia si statul de drept. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Iohannis a respectat Constitutia, PSD o respecta? Hai baieti, putin curaj. 300 de parlamentari. S-a votat la referendum

Traian Basescu transmite, intr-o prima reactie dupa revocarea sefei DNA, ca presedintele Klaus Iohannis a respectat Constitutia prin demiterea Laurei Codruta Kovesi. Totodata, criticii lui Iohannis trebuie.

Raluca Turcan, dupa revocarea lui Kovesi: Presedintele Romaniei a respectat Constitutia. PSD o SFIDEAZA in continuare

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, considera ca, prin decizia de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, presedintele Klaus Iohannis a a respectat Constitutia, in timp ce PSD sfideaza in continuare.

Presedintele Klaus Iohannis participa la Summitul NATO

In timpul reuniunii NATO de la Bruxelles presedintele Klaus Iohannis a decis sa poarte ochelari de soare. Programul include o reuniune a Consiliului Nord-Atlantic, o intalnire de lucru a liderilor aliati, precum si o reuniune in formatul Misiunii Resolute Support din Afganistan. De asemenea, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta, dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, relateaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi, la Bruxeles, la Summitul Aliantei Nord-Atlantice

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice care va avea loc la Bruxelles, unde, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, conform Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

Imagine virala cu presedintele Klaus Iohannis la Bruxelles. Radu Tudor: Asa este civilizat

Aparitia presedintelui Klaus Iohannis la Summitul NATO, cu ochelari de soare in timpul unei demonstratii aeriene, a polarizat din nou societatea. Criticat de unii, aparat de altii, cert este ca.

Badaran si las. Da, de presedintele Klaus Iohannis e vorba

Putine lucruri - dar niciunul accesibil publicului - pot explica decizia presedintelui Iohannis de a o concedia pe sefa DNA prin intermediul unui purtator de cuvant adus din concediu de maternitate. Aici nu e vorba despre politica, aici e vorba despre caracter. Iar lasitatea este ultimul atribut pe care-l credeam asociabil cu cea mai inalta functie in stat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )