Libnet.ro
UNICEF

21:17

Dragnea: Parchetul General acum are altceva de facut, sa intimideze Jandarmeria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragnea: Parchetul General acum are altceva de facut, sa intimideze Jandarmeria

Presedintele PSD Liviu Dragnea, a spus astazi pe un ton ironic ca Parchetul General s-ar putea autosesiza in cazul miscarii rezist peste 20 de ani, dar deocamdata procurorii sunt ocupati sa intimideze Jandarmeria, raspunzand la o intrebare a jurnalistilor. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Parchetul General intimideaza Jandarmeria prin actiuni neavenite(VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a acuzat, luni, Parchetul General ca incearca sa intimideze Jandarmeria prin ancheta privind protestul din 10 august. intrebat cum comenteaza faptul ca vicepresedintele.

LIVIU DRAGNEA, atac dezlantuit impotriva lui KOVESI: Conduce Parchetul General! Vor sa-i deschida dosar penal si ministrului de Interne

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca Laura Codruta Kovesi conduce informal Parchetul General si ca incearca sa deschida un dosar penal pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan. Asa cum nu am.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General (VIDEO)

UPDATE:Primul care a sosit la Parchetul General a fost seful Jandarmeriei Romane, Ionut Catalin Sindile. Acesta era adjunct la momentul violentelor din 10 august, dar a facut rocada cu Sebastian Cucos.

20 de procurori au fost delegati la Parchetul General. Sunt peste schema!

Parchetul General are suficienti oameni, dar sunt 20 de delegari peste schema, a aratatRoxana Ciuca, luni seara, la emisiunea Sinteza zilei. Asta inseamna o cazare de 600 de euro pe luna, bani pe.

Parchetul General, acuzatii grave in dosarul 10 august: Ordinul de evacuare a fost ilegal. Sefii Jandarmeriei ar fi falsificat actele oficiale

Procurorii de la Parchetul General anunta, oficial, invinuirea sefilor Jandarmeriei Romane si a secretarului de stat Mihai Chirica, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. Procurorii spun ca ordinul de interventie nu a fost legal, precizand ca cel care a coordonat interventia a intervenit pentru falsifivarea orei la care s-a semnat actul.

Parchetul General, acuzatii grave in dosarul 10 august: Ordinul de evacuare a fost nelegal. Sefii Jandarmeriei ar fi falsificat actele oficiale

Procurorii de la Parchetul General anunta, oficial, invinuirea sefilor Jandarmeriei Romane si a secretarului de stat Mihai Chirica, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. Procurorii spun ca ordinul de interventie nu a fost legal, precizand ca cel care a coordonat interventia a intervenit pentru falsifivarea orei la care s-a semnat actul.

Parchetul General: Conducerea Jandarmeriei a ordonat acte de violenta nejustificate asupra protestatarilor, inclusiv copii. Au fortat prefectul sa semneze si au vrut sa falsifice ordinul de evacuare

Parchetul General a dispus, vineri, punerea sub urmarire penala a conducerii Jandarmeriei Romane, inspectorul general Ionut Sindilie si adjunctul Sebastian Cucos, cat si maiorul Laurentiu Cazan, cel care a.

Parchetul General: Sefii din Jandarmerie si un secretar de stat din MAI, suspecti n dosarul violentelor din 10 august / Ordinul de interventie, emis cu ncalcarea legii / Acte de violenta nejustificate, inclusiv mpotriva copiilor

Procurorii militari din cadrul Parchetul General au dispus in cauza privind evenimentele violente din zilele de 10 si 11 august 2018 produse cu ocazia mitingului organizat in zona Piata Victoriei din Bucuresti, efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de trei sefi din Jandarmerie si fata de un secretar de stat din MAI, informeaza Ministerul Public.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General

Procurorii de la Parchetul General au inceput sa puna primele persoane sub urmarire penale in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. Astfel, conducerea Jandameriei Romaniei si un.

Lovitura de teatru in dosarul violentelor din 10 august: Conducerea Jandarmeria, pusa sub acuzare de Parchetul General. Acestia au ajuns in huiduielile protestatarilor (VIDEO)

UPDATE:Au aparut si primele tensiuni la Parchetul General! Mai multi protestatari s-au adunat in fata institutiei si au huiduit atat iesirea din Parchet a lui Ionut Sindilie, cat si venirea lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )