Libnet.ro
UNICEF

08:00

Olguta Vasilescu: Iohannis s-a consultat cu cel cu care mergea in chiloti la metrou

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu: Iohannis s-a consultat cu cel cu care mergea in chiloti la metrou

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, il acuza pe Klaus Iohannis pentru ca s-a consultat la Cotroceni doar cu reprezentantii miscarii Rezist. Vasilescu sustine ca Iohannis a ajuns sa. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, atac dur la adresa lui Iohannis: S-a consultat cu cel care mergea in chiloti la metrou

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, l-a atacat pe Klaus Iohannis pentru ca s-a consultat la Cotroceni doar cu reprezentantii miscarii Rezist. Fostul ministru a subliniat ca Iohannis a ajuns sa se intalneasca cu Florin Badita, cel care mergea in chiloti la metrou.

Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis se consulta cu ONG-istul Florin Badita, cel care mergea in chiloti la metrou

Lia Olguta Vasilescu il ataca din nou pe Klaus Iohannis, pentru ca s-a intalnit, marti, la Cotroceni cu reprezentantii societatii civile. Purtatorul de cuvant al PSD acuza ca ONG-istii sunt.

LIA OLGUTA VASILESCU, DUPA CRITICILE LUI IOHANNIS LA ADRESA PSD: Iohannis - un om cu 40 de dosare penale

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu afirma, dupa criticile presedintelui Klaus Iohannis la adresa PSD, ca prima lege data de Guvernul PSD-ALDE se referea la cresterea pensiilor, a salariilor, a burselor studentesti, transport gratuit pe CFR, nu la Justitie.

Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis sa se uite in oglinda. Va vedea un om cu 40 de dosare penale

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca de la preluarea guvernarii, social-democratii s-au ocupat de cresterea pensiilor, a salariilor si au luat mai multe masuri pentru studenti si in domeniul protectiei.

Lia Olguta Vasilescu, atac dur la adresa lui Iohannis

Lia Olguta Vasilescu il aduce cu picioarele pe pamant pe Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a primit premiul Garantul democratiei la Gala Premiilor TNL, si ii raspunde dur acestui dupa acuzatiile.

Olguta Vasilescu ii sugereaza lui Iohannis sa nu mai vorbeasca despre coruptie: Sa se uite in oglinda

Lia Olguta Vasilescu sustine ca seful statului minte cand afirma ca social-democratii s-au apucat sa modifice legile justitiei ca sa-si scape coruptii imediat dupa castigarea alegerilor, sugerandu-i sa se uite in oglinda pentru a vedea cum arata un om cu 40 de dosare penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )