Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pagina de Facebook Rezist, atac dur la Ciolos: Nu esti un om nou / Toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu comunistii, securitatea, sa va dati n spate. Jos labele de pe Romnia!

Hotnews Hotnews,
 Pagina de Facebook Rezist, atac dur la Ciolos: Nu esti un om nou / Toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu comunistii, securitatea, sa va dati n spate. Jos labele de pe Romnia!

Pe pagina de Facebook a comunitatii Rezist a fost postat un mesaj foarte dur la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos, ca urmare a scandalului provocat de articolul lui Marius Oprea. Cei de la Rezist afirma ca este necesar pentru Romania ca toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu PCR, comunistii, securitatea, militia, tortionarii, turnatorii sa va dati in spate din administratia publica si din politica. continuă pe Hotnews

UPDATE Pagina de Facebook Rezist, atac dur la Ciolos: Nu esti un om nou. Toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu comunistii, securitatea, sa va dati n spate. Jos labele de pe Romnia! / Postarea a fost ulterior stearsa

Pe pagina de Facebook a comunitatii Rezist a fost postat un mesaj foarte dur la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos, ca urmare a scandalului provocat de articolul lui Marius Oprea. Cei de la Rezist afirma ca este necesar pentru Romania ca toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu PCR, comunistii, securitatea, militia, tortionarii, turnatorii sa va dati in spate din administratia publica si din politica. UPDATE Postarea a fost stearsa, dupa ce administratorul paginii de Facebook, Petre Sarbu, a venit cu precizari, afirmand ca a fost purtat de val si ca ceea ce a scris a fost o opinie personala, nu a comunitatii.

Comunitatea Rezist, atac dur la Ciolos: Nu esti un om nou / Toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu comunistii, securitatea, sa va dati n spate. Jos labele de pe Romnia!

Pe pagina de Facebook a comunitatii Rezist a fost postat un mesaj foarte dur la adresa liderului PLUS Dacian Ciolos, ca urmare a scandalului provocat de articolul lui Marius Oprea. Cei de la Rezist afirma ca este necesar pentru Romania ca toti astia care aveti sau ati avut legaturi cu PCR, comunistii, securitatea, militia, tortionarii, turnatorii sa va dati in spate din administratia publica si din politica.

O pagina a miscarii Rezist, mesaj dur la adresa lui Dacian Ciolos: Tu nu esti un om nou! Nu ne mai prostiti cu securisti buni si securisti rai / UPDATE: Ulterior, postarea a fost stearsa

UPDATE: Mesajul extrem de dur la adresa lui Dacian Ciolos a fost sters de pe respectiva pagina de Facebook rezist. Una din paginile de Facebook ce reprezinta comunitatea Rezist publica un mesaj.

O pagina a miscarii Rezist, mesaj dur la adresa lui Dacian Ciolos: Tu nu esti un om nou! Nu ne mai prostiti cu securisti buni si securisti rai / UPDATE: Autorul postarii si-a cerut scuze

UPDATE: Petre Sarbu, administratorul paginii de Facebook rezist, a revenit cu o noua postare in care a sustinut ca a fost purtat de val si ca a exprimat doar o opinie personala. El a tinut sa-si.

O pagina a miscarii Rezist, mesaj dur la adresa lui Dacian Ciolos: Tu nu esti un om nou! Nu ne mai prostiti cu securisti buni si securisti rai

Una din paginile de Facebook ce reprezinta comunitatea Rezist publica un mesaj extrem de dur la adresa lui Dacian Ciolos privind felul in care acesta a ales sa raspunda dupa ce istoricul Marius Oprea a aratat.

Gruparea rezist, atac devastator la Dacian Ciolos: Tu, Dacian Ciolos, nu esti un om nou. Jos labele de pe Romania!

Dacian Ciolos a fost criticat de cei din comunitatea Rezist, pe pagina de Facebook a acestora. Am tacut cand gurile rele spuneau ca Dacian e fiu de militian, la fel ca Dragnea. Am tacut cand gurile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )