Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sebastian Ghita, evlavios dupa ce i-a amenintat cu bataia pe protestatarii rezist: Statul ar trebui sa plateasca Bisericii 100 de milioane de euro pe an

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita, evlavios dupa ce i-a amenintat cu bataia pe protestatarii rezist: Statul ar trebui sa plateasca Bisericii 100 de milioane de euro pe an

Dupa ce cu cateva zile in urma a amenintat ca le va da suturi in fund protestatarilor rezist, astazi, fugarul Sebastian Ghita a declarat ca statul ar trebui sa plateasca 100 de milioane de euro pe an Bisericii Ortodoxe Romane, astfel incat aceasta sa infiinteze in strainatate scoli pentru predarea limbii si istoriei romane. continuă pe Adevărul

Romania TV risca sa stinga becul: ce spune CNA de amenintarile lui Sebastian Ghita la adresa rezist

Sebastian Ghita a facut valuri in online pe parcursul zilei de ieri in urma unei interventii la Romania TV prin care a amenintat cu bataia protestatarii impotriva modificarilor din justitie. Consecintele nu au intarziat sa apara. Pentru ca aceasta este tara in care traim, numele penalului Sebastian Ghita va aparea pe lista candidatilor la europarlamentare.

Plangere penala impotriva lui Sebastian Ghita dupa ce acesta i-a amenintat pe protestatarii rezist cu bataia

Catalin Tenita si Marian Raduna, doi dintre protestatarii rezist, au depus plangeri penale impotriva lui Sebastian Ghita dupa ce acesta a declarat la Romania TV, televiziune pe care o patroneaza, ca daca va intalni protestatari rezist pe strada, le va da niste suturi in fund si ii va trimite acasa.

Dupa ce i-a amenintat pe protestatari cu BATAIA, Sebastian Ghita se intoarce la Domnul: Statul sa acorde BISERICII 100 de milioane de euro pe an pentru romanii din diaspora

Dupa ce in urma cu cateva zile ii ameninta cu bataia pe protestatarii rezist, Sebastian Ghita se intoarce la cele sfinte! Mare e gradina Domnului! Fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugar in.

Aproximativ 500 de plangeri la CNA dupa ce Sebastian Ghita a amenintat protestatarii cu bataia

Presedintele Comisiei pentru cultura a Camerei Deputatilor, deputatul PNL Gigel Stirbu, a transmis miercuri o solicitare Consiliului National al Audiovizualului CNA) de a se sesiza referitor la amenintarile lui Sebastian Ghita la adresa.

VIDEO Sebastian Ghita ii ameninta pe manifestanti: Daca politia nu-i ia de pe strazi, o sa ne luam la bataie cu ei / Doi dintre protestatarii rezist au facut plangere penala impotriva lui

Fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugit in Serbia si care a anuntat ca va candida la europarlamentare pe lista Partidului Romania Unita PRU), i-a amenintat cu bataia pe cei care protesteaza in strada fata de modificarea legilor justitiei. El a spus intr-o interventie telefonica la Romania TV, postul pe care il patroneaza, ca ii va trimite pe membrii PRU sa le dea o mama de bataie manifestantilor: Daca politia nu-i trimite acasa, o sa-i trimitem noi. Doi dintre protestatarii rezist au anuntat marti ca au depus plangere penala impotriva lui Ghita, pentru amenintare.

Plangeri de ordinul sutelor la CNA dupa ce, la Romania TV, Sebastian Ghita i-a amenintat pe protestatari cu bataia

CNA a primit plangeri de ordinul sutelor si curg intr-una, la adresa postului Romania TV, dupa ce, pe acest canal, Sebastian Ghita i-a amenintat cu bataia pe manifestantii impotriva modificarii legilor justitiei, fara sa fie impiedicat sa faca acest lucru, a spus marti pentru HotNews. ro membrul CNA Dorina Rusu. Organizatia ActiveWatch a anuntat o sesizare, iar Rusu a spus ca se va autosesiza la randul ei. Plus: Ce se poate intampla, teoretic, daca se constata ca un post incita in mod repetat la violenta publica.

Aproximativ 500 de reclamatii, primite de CNA dupa ce Sebastian Ghita a amenintat protestatarii rezist la Romania TV

Aproximativ 500 de reclamatii au fost primite de Consiliul National al Audiovizualului dupa ce Sebastian Ghita a amenintat protestatarii rezist, intr-o emisiune Romania TV de luni seara. Dorina Rusu, membru CNA, si presedintele Comisiei pentru cultura din Camera s-au autosesizat in acest sens. Mai multe organizatii au depus si ele plangeri la Consiliu.

Fugarul Sebastian Ghita ameninta cu bataia manifestantii rezist: Sa le dea suturi in fund si sa ii trimita acasa

Fugarul Sebastian Ghita, vizat in mai multe dosare de coruptie, i-a amenintat cu bataia pe manifestantii antiguvernamentali reuniti sub numele rezist. intr-o interventie telefonica la postul Romania TV, al carui fondator este, Sebastian Ghita, aflat acum in Belgrad, a spus ca ii va trimite pe membrii Partidului Romania Unita, pe listele caruia va candida la [] .

CULMEA VITEJIEI. Sebastian Ghita, pitit bine in Serbia, ii ameninta pe protestatari: O sa le dam o mama de bataie, sa ne lase in pace! (VIDEO)

Nou derapaj marca Sebastian Ghita. Fugit vitejeste in Serbia, fostul deputat, vizat in mai multe dosare de coruptie, ii ameninta cu bataia pe romanii care indraznesc sa-si exercite dreptul de a protesta.

SUTE de plangeri Rezist depuse la CNA in urma AMENINTARILOR lui Sebastian Ghita dintr-o emisiune

Aproximativ 500 de reclamatii au fost depusa la Consiliul National al Audiovizualului dupa ce Sebastian Ghita a amenintat protestatarii rezist, intr-o emisiune Romania TV de luni seara, relateaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )