Libnet.ro
UNICEF

16:45

Valcov publica fisa medicala a unui protestatar rezist: Documentul e confidential. Postarea consilierului premierului a fost ulterior stearsa de pe Facebook (FOTO)

B1 B1,
Valcov publica fisa medicala a unui protestatar rezist: Documentul e confidential. Postarea consilierului premierului a fost ulterior stearsa de pe Facebook (FOTO)

Eminenta cenusie a PSD, Darius Valcov, a depasit orice urma de decenta duminica seara. Consilierul premierului Viorica Dancila, condamnat la 8 ani de inchisoare pe fond, a publicat fisa medicala a unuia. continuă pe B1

PNL cere demisia lui Vlcov, dupa ce acesta a publicat fisa medicala a unui protestatar rezist

Partidul National Liberal cere demisia lui Darius Valcov, consilier al premierului Viorica Dancila, dupa ce acesta a facut publica, pe Facebook, fisa medicala a unui protestatar rezist, care arata ca omul a fost diagnosticat cu tulburari de personalitate, potrivit Mediafax.

Valcov a publicat pe Facebook fisa medicala a unui protestatar din Piata Victoriei. Reactia manifestantului

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a publicat pe Facebook fisa medicala personala a unui protestatar din Piata Victoriei, numindu-l sandilau, dupa care s-a plans ca postarea i-a fost stearsa. Sandu Matei, protestatarul in cauza, a anuntat ca il va da in judecata pe Valcov.

Vlcov a publicat pe Facebook fisa medicala a unui protestatar din Piata Victoriei / Protestatarul promite ca se vor vedea n instanta

Consilierul premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a publicat peFacebookfisa medicala personala a unui protestatar din Piata Victoriei, numindu-l sandilau, dupa care s-a plans ca postarea i-a fost stearsa. Sandu Matei, protestatarul in cauza, reactioneaza la randul sau pe pagina sa Facebook, spunand ca este josnic si prea mult ca un politruc cu epoleti se foloseste de niste acte medicale cu caracter personal si da de inteles ca il va da in judecata pe consilier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )