Libnet.ro
UNICEF

17:15

intalnire intre Ministrul Sanatatii si reprezentantii Sanitas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intalnire intre Ministrul Sanatatii si reprezentantii Sanitas

Astazi, Ministrul Sanatatii, doamna Sorina Pintea si reprezentantii Federatiei Sanitas s-au intalnit cu scopul de a gasi o solutie pentru rezolvarea crizei din sanatate si asistenta sociala. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii, dupa intalnirea cu sindicatele: Vrem ca nimeni sa nu piarda din veniturile obtinute deja

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a promis miercuri, conducerii Sanitas ca propunerile lor vor fi inaintate premierului, iar scopul modificarilor este acela ca angajatii din sistem sa nu piarda din ceeaa ce.

Ministrul Sanatatii, noi negocieri cu sindicalisti. Deciziile cruciale la care s-a ajuns (VIDEO)

Noi negocieri in Sanatate. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a discutat cu reprezentantii sindicatelor din sistem si va merge cu propunerile sindicalistilor la premierul Viorica Dancila, informeaza B1 TV.

Ministrul Sanatatii anunta restructurarea Agentiei Nationale de Transplant

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta restructurarea Agentiei Nationale de Transplant si promite transparentizarea institutiei. Pot sa va spun doar ca am gandit un plan de restructurare a Agentiei.

Ministrul Sanatatii anunta restructurarea Agentiei Nationale de Transplant si promite transparentizarea procedurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, miercuri, ca a fost gandit un plan de restructurare a Agentiei Nationale de Transplant, care sa urmareasca inclusiv transparentizarea procedurilor. Sorina Pintea a mai precizat ca legea transplantului a fost retrasa din 'transparenta decizionala' deoarece ca au fost nenumarate propuneri, 'nenumarate contradictii' legate de forma care a fost prezentata.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )