Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sorina Pintea a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Obiectivul principal in acest moment este legat de spitalele regionale

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea a preluat mandatul de ministru al Sanatatii: Obiectivul principal in acest moment este legat de spitalele regionale

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca obiectivele principale ale mandatului sau sunt legate, in acest moment, de realizarea spitalelor regionale si rezolvarea problemei rezidentilor. continuă pe Hotnews

Ministrul Sananatii, Sorina Pintea: Nu vad de ce as avea nevoie de SPP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca s-a deplasat la birou cu masina condusa de soferul institutiei si ca nu vede de ce ar avea nevoie de angajatii Serviciului de Protectie si Paza, declaratia sa venind in contextul in care presa a scris marti ca premierul Viorica Dancila si membrii Cabinetului sau vor renunta la SPP.

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a preluat portofoliul de la Florian Bodog. Sorina Pintea: Obiectivul meu e constructia spitalelor regionale

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a preluat marti, la ora 14. 00, portofoliul Sanatatii de la Florian Bodog, cel care a ocupat aceasta pozitie atat in Guvernul Grindeanu cat si in Guvernul Tudose.

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a preluat portofoliul de la Florian Bodog

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, preia marti, la ora 14. 00, portofoliul Sanatatii de la Florian Bodog, cel care a ocupat aceasta pozitie atat in Guvernul Grindeanu cat si in Guvernul Tudose.

Sorina Pintea, ministrul propus al Sanatatii: Medicii rezidenti sunt prioritari

Ministrul desemnat al Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat dupa audierile din comisie ca prioritara .

Valentin Popa a preluat mandatul de ministru al Educatiei

Valentin Popa a preluat marti dimineata mandatul de ministru al Educatiei Nationale. La ceremonia de la sediul MEN a participat si fostul ministru, Liviu Pop. Membrii Cabinetului Dancila au depus luni seara juramantul de investitura la Palatul Cotroceni.

Valentin Popa a preluat mandatul de ministru al Educatiei. Cine este noul ministru al invatamantului

Valentin Popa, fostul rector al Universitatii din Suceava si noul ministru al Educatiei, a preluat marti dimineata portofoliul de la fostul sef al ministerului, Liviu Pop.

Obiectivul principal in acest moment este legat de spitalele regionale

Noul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat astazi, intr-o conferinta de presa, ca obiectivele principale ale mandatului sau sunt legate, in acest moment, de realizarea spitalelor regionale si rezolvarea problemei rezidentilor, potrivit Agerpres.

Sorina Pintea, avizata favorabil de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propunerea pentru portofoliul de ministru al Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, a primit aviz favorabil in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Sorina Pintea, audiata de comisiile de sanatate din Parlament. Prioritatile ministrului propus al Sanatatii: Intarirea capacitatii medicinei de familie, legea vaccinarii si o noua lege a transplantului

Sorina Pintea, propusa vinerea trecuta pentru a prelua portofoliul Ministerului Sanatatii in guvernul Viorica Dancila, este audiata la aceasta ora in comisiile reunite de sanatate din Parlament. Sorina Pintea a subliniat ca trebuie sa punem pacientul in centrul sistemului si ca solutiile pe termen mediu si lung sunt investitiile, debirocratizarea, eficienta in cheltuirea banilor si o noua strategie de resurse umane. Sorina Pintea a vorbit si despre faptul ca este necesara intarirea capacitatii medicinei de familie, o lege a vaccinarii si despre faptul ca avem o lege a transplantului care nu mai corespunde.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Nu vad de ce as avea nevoie de SPP

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a precizat marti ca s-a deplasat la birou cu masina condusa de soferul institutiei si ca nu vede de ce ar avea nevoie de angajatii Serviciului de Protectie si Paza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )