Libnet.ro
UNICEF

20:17

Sper sa nu mai auzim de bani dati de pacienti personalului medical dupa majorarea salariala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sper sa nu mai auzim de bani dati de pacienti personalului medical dupa majorarea salariala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat ieri seara ca dupa majorarile salariale de la 1 martie spera sa nu mai auda de bani dati de pacienti personalului medical, cresterea salariilor fiind un pas important spre rezolvarea lucrurilor, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Pintea: Sper sa nu mai auzim de bani dati de pacienti personalului medical dupa majorarea salariala de la 1 martie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat joi seara, la Digi 24, ca dupa majorarile salariale de la 1 martie spera sa nu mai auda de bani dati de pacienti personalului medical, cresterea salariilor fiind un pas important spre rezolvarea lucrurilor, potrivit Agerpres.

Ministrul Sanatatii: Sper sa nu mai auzim de bani dati de pacienti personalului medical

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat joi seara ca dupa majorarile salariale de la 1 martie spera sa nu mai auda de bani dati de pacienti personalului medical, cresterea salariilor fiind un pas.

Dupa Brexit Comisia Europeana se PREGATESTE sa ceara mai MULTI BANI Romaniei

Comisia Europeana a cerut tarilor europene mai multi bani pentru viitorul cadru bugetar multianual care va fi amenintat dupa Brexit. Comisarul european pentru buget, Gunther Oettinger, a revizuit in crestere.

Bucuresti: Consilierii USR vor propune amendamente ca primariile de sector si Primaria Capitalei sa nu mai aloce bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Consilierii locali si municipali USR vor propune amendamente la bugete sau alte proiecte de hotarare pentru ca primariile de sector si Primaria Capitalei sa nu mai aloce bani pentru Catedrala Mantuirii Neamului. USR considera ca acest obiectiv - Catedrala Mantuirii Neamului - trebuie finantat de acum inainte exclusiv din donatii private si din fondurile proprii ale Bisericii. Sprijinul acordat de stat catre culte, atat de la nivel guvernamental cat si de la nivel local, este deja suficient si nu trebuie suplimentat cu sume de ordinul a zecilor de milioane de euro anual pentru aceasta catedrala, se arata intr-un comunicat emis de formatiunea politica.

Gravidele vor lua mai putini bani. Scade indemnizatia de concediu medical din cauza transferului de contributii

Autoritatile discuta marti si miercuri cu privire la eventualele scaderi ale indemnizatiilor de crestere a copilului, ca urmare a transferului contributiilor sociale, a anuntat, marti, Eugen Teodorovici,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )