Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila: Eu am colaborat foarte bine cu Firea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila: Eu am colaborat foarte bine cu Firea

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a avut o deschidere totala fata de problemele ridicate de primarul general, Gabriela Firea, si a incercat sa se implice in rezolvarea acestora, anuntand ca va face acelasi lucru in continuare, daca proiectele sunt legale, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila si Petre Daea, vineri, in Arges. Premierul si ministrul Agriculturii iau partelaZiua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun

Vineri, Viorica Dancila, premierul Romaniei, este asteptata in orasul Topoloveni, la Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun, un eveniment organizat de Sonimpex, furnizor al Casei Regale a Romaniei. La acelasi eveniment si-a anuntat prezenta si Ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Viorica Dancila si Petre Daea, vineri, in Arges. Premierul si ministrul Agriculturii iau partela Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun

Vineri, Viorica Dancila, premierul Romaniei, este asteptata in orasul Topoloveni, la Ziua Portilor Deschise la Fabrica de Magiun, un eveniment organizat de Sonimpex, furnizor al Casei Regale a Romaniei. La acelasi eveniment si-a anuntat prezenta si Ministrului Agriculturii, Petre Daea.

Premierul Viorica Dancila a inceput evaluarea ministerelor

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca a inceput evaluarea ministerelor, criteriul dupa care va fi analizata activitatea fiind indeplinirea programului de guvernare. S-au facut foarte multe.

Viorica Dancila: Pentru a porni de la un moment T-zero, trebuie sa avem desecretizarea protocoalelor

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, referitor la emiterea unei Ordonante de urgenta pentru desecretizarea protocoalelor, ca ea este de parere ca trebuie sa terminam cu acest lucru si singura solutie este sa avem un moment T-zero.

Viorica Dancila: inca nu l-am sunat pe Juncker

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca inca nu a vorbit cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si ca urmeaza sa discute cu acesta, dar ideea nu este de a scuza pe cineva in cazul violentelor de la protestul din 10 august, ci de a-i comunica sa fie asteptate rezultatele anchetei procurorilor. De asemenea, ea a sustinut ca are toata deschiderea sa mearga in Parlamentul European, daca va fi chemata, la dezbateri privind situatia statului de drept din Romania.

Viorica Dancila a fost intampinata de protestatari la Ambasada Spaniei din Madrid: Bine ai venit la Pristina, Veorico!

Zeci de romani s-au adunat la Madrid in fata Ambasadei Romaniei in Spania pentru a o intampina pe Viorica Dancila. Acestia au venit cu mai multe pancarte cu mesaje, printre care Bine ai venit la Pristina, Veorico!, Viorica, corupta.

Viorica Dancila, GAFA la Madrid: Ce a facut premierul la intalnirea cu omologul sau spaniol (VIDEO)

Viorica Dancila a fost protagonista unui moment stanjenitor la Madrid. La intalnirea pe care a avut-o joi cu presedintele Guvernului spaniol, Pedro Sanchez, premierul roman s-a asezat pe scaunul care era.

Viorica Dancila, chemata la Cotroceni pentru consultari pe tema rectificarii bugetare. Premierul are in program o vizita in Spania

Klaus Iohannis o invita joi la consultari pe Viorica Dancila, pe subiectul rectificarii bugetare. La aceasta intalnire sunt invitati si ministri de resort.

Romanii din Spania au primit-o cu ostilitate pe Viorica Dancila: Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta. Mesaj pentru Regele Felipe

Cativa romani s-au strans in fata Palatului Regal din Madrid, unde premierul Viorica Dancila va fi primita azi de Regele Felipe al Spaniei. Potrivit unor imagini publicate pe Facebook de jurnalistul Rares Bogdan, diaspora romaneasca a afisat cateva mesaje critice la adresa PSD: Viorica, corupta fara rusine, Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta, Majestate, Viroica Dancila nu reprezinta romanii din Spania.

Ce cadouri i-a dat Viorica Dancila Regelui Spaniei

Viorica Dancila a fost primita joi in audienta de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, la Palatul La Zarzuela din Madrid. Premierul roman i-a oferit regelui un ceas nautic de pe bricul Mircea si o ie roman.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )