Libnet.ro
UNICEF

15:17

Robert Negoita, critici dure dupa esecul referendumului: Nicio persoana rupta de realitatea comunitatii nu va putea fi cu adevarat lider

Antena3 Antena3,
Robert Negoita, critici dure dupa esecul referendumului: Nicio persoana rupta de realitatea comunitatii nu va putea fi cu adevarat lider

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat critici dure dupa esecul referendumului pentru familie. Un lider este acela care reuseste sa convinga oamenii sa il urmeze in proiecte, in activitati si idei. Dar. continuă pe Antena3

Reactia Bisericii Catolice din Romania dupa esecul referendumului: Reafirmam CU TARIE ca la temelia familiei se afla casatoria liber consimtita dintre un barbat si o femeie

Biserica Catolica din Romania reactioneaza dupa esecul referendumului privind redefinirea familiei in Constitutie. intr-un mesaj transmis duminica seara, Biserica Catolica, reafirma cu tarie, prin vocea.

Bani cheltuiti intr-o activitate de weekend, numita referendum

Primarul PSD al Sectorului 3, Robert Negoita, a lansat critici dure dupa esecul referendumului pentru familie, el enumerand calitatile pe care trebuie sa le aiba un lider politic, cea mai importanta fiind aceea de a cunoaste si apara interesele oamenilor pe care reprezinta.

Constitutia, dupa esecul referendumului urii

Esecul referendumului pentru modificare articolului 48 din Constitutia Romaniei are o semnificatie constitutionala majora, chiar mai importanta, desi mai putin vizibila sau mai greu de inteles, decat semnificatia lui politica. Pentru a intelege aceasta semnificatie constitutionala, trebuie sa distingem intre argumentele de oportunitate si argumentele de principiu ce au fost invocate in dezbaterea pe tema referendumului constitutional.

Parinte, e momentul sa va retrageti la manastire, spre iertarea pacatelor si indreptarea mintii! Apel DUR catre Mitropolitul Banatului, dupa esecul referendumului

Dupa esecul de la referendumul pentru familie, Mitropolitului Banatului, Parintele Ioan Selejan, i se cere sa se retraga la manastire. Semnatarul scrisorii este Vasile Popovici, profesor la Universitatea de.

De la extaz la agonie. O filmare in care Mircea Badea spune ca sigur, sigur, sigur va fi cvorum, virala dupa esecul referendumului. Reactia ulteriora

Un fragment din emisiunea in gura presei in care Mircea Badea 44 de ani), unul dintre cei mai infocati sustinatori ai familiei traditionale, da ca sigur, sigur, sigur cvorumul s-a raspandit pe Facebook dupa esecul referendumului. De asemenea, vedeta postului Antena 3 a avut cateva reactii si dupa ce votul s-a incheiat.

Apel catre Mitropolitul Banatului, dupa esecul referendumului: E momentul sa va retrageti la manastire, spre iertarea pacatelor si indreptarea mintii!

Dupa esecul referendumului pentru redefinirea familiei in Constitutia Romaniei, diplomatul Vasile Popovici, fost ambasador in Maroc si Portugalia, ii cere mitropolitului Banatului sa se retraga la manastire.

Prima reactie a Patriarhiei Romane dupa esecul referendumului

Patriarhia Romana indeamna, in urma invalidarii referendumului, la unitate spirituala si la apararea in continuare a familiei si multumeste celor aproape patru milioane de cetateni romani care au.

Seful CNCD, apel ferm dupa esecul referendumului: Este timpul sa spunem stop discursului de ura si manipularii!

Presedintele CNCD, Asztalos Csaba, face apel la reconciliere si stoparea urii si manipilarii odata cu terminarea referendumului: Fac apel la ratiune, sa primim rezultate referendumului cu smerenie si.

Dragos Patraru, mesaj entuziast dupa esecul referendumului: Suntem atat de multi oameni inca sanatosi la cap. Realizatorul a transmis si o rugaminte

Realizatorul TV Dragos Patraru a comentat cu entuziasm esecul referendumului, declarandu-se mandru de faptul ca romanii au demonstrat ca sunt civilizati si educati, si a facut apel la intelegerea celor care au votat totusi, fiind de parere ca acestia nu trebuie blamati sau judecati, ci ajutati.

Romania, in prima zi dupa esecul Referendumului

Datele de care dispunem pana in momentul scrierii si publicarii acestui comentariu atesta in cel mai categoric chip cu putinta esecul drastic al Referendumului convocat in vederea modificarii Constitutiei in sensul redefinirii conceptului de familie.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )