Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cresterea ROBOR si a cursului de schimb - cauzate de modelul economic esuat promovat de PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cresterea ROBOR si a cursului de schimb - cauzate de modelul economic esuat promovat de PSD

Cresterea indicelui ROBOR si a cursului de schimb au fost cauzate de modelul economic esuat promovat de PSD, sustine Robert Sighiartau, secretarul general al PNL, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Vlad Voiculescu, dupa cresterea ROBOR: Indiferent cat o sa se strambe Geta Tudose la administratorul pietei, care este BNR, pretul rosiilor tot o sa creasca

Fostul ministru al Sanatatii in Guvernuul Ciolos, Vlad Voiculescu, de profesie economist, explica de ce a crescut ROBOR-ul, in contextul in care premierul Mihai Tudose a aruncat vina pe Banca Nationala.

Crezi ca nu te afecteaza cresterea ROBOR daca nu ai credite? Si statul se imprumuta mai scump, iar tu contribui la plata datoriei!

Dobanzile pe care Romania este nevoita sa le plateasca la imprumuturile pe 10 ani au inceput sa creasca, in linie cu asteptarile de apreciere a ROBOR, dar tara noastra ramane in continuare o piata extrem de atractiva pentru investitori, in contextul in.

Dragnea, despre cresterea ROBOR: Cred ca trebuie sa aiba loc o discutie cu BNR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Alexandria, ca Guvernul trebuie sa aiba o discutie cu reprezentantii BNR pe tema cresterii ROBOR, la care sa participe si reprezentantii celorlalte banci,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )