Libnet.ro
UNICEF

05:00

MINISTERUL FINANTELOR: Rata creditelor garantate de stat se calculeaza cu noul indice de referinta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTERUL FINANTELOR: Rata creditelor garantate de stat se calculeaza cu noul indice de referinta

Noul indice de referinta trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor IRCC), care va inlocui ROBOR, in functie de care sunt calculate dobanzile la creditele in lei cu dobanda variabila, se aplica si programelor guvernamentale cu garantia statului, inclusiv programului Prima Casa, a anuntat, astazi, Ministerul Finantelor. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Finantelor: Noul indice pentru credite se aplica si pentru Prima Casa

Ministerul Finantelor Publice anunta ca rata creditelor garantate de stat, precum Prima Casa, Prima Masina si Investeste in tine se calculeaza cu noul indice de referinta la creditele in lei.

Ministerul Finantelor lanseaza o noua emisiune de titluri de stat pentru populatie/ Care e noutatea? Guvernul elimina plafonarea sumelor care pot fi investite

Ministerul Finantelor lanseaza joi, 2 mai, o noua emisiune de titluri de stat destinata populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% si, respectiv, 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile, potrivit Mediafax. Noutatea o reprezinta faptul ca fost eliminata plafonarea sumelor care pot fi investite de persoanele fizice in cadrul acestor emisiuni.

Ministerul Finantelor pregateste infiintarea Bancii Nationale de Dezvoltare a Romaniei

Ministerul Finantelor lucreaza la un proiect privind infiintarea Bancii Nationale de Dezvoltare a Romaniei BND), se arata intr-un raport al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), citat de.

Ministerul Finantelor lucreaza la infiintarea Bancii Nationale de Dezvoltare a Romaniei

Ministerul Finantelor Publice lucreaza la proiectul privind infiintarea Bancii Nationale de Dezvoltare a Romaniei BND), cu finantare din partea Comisiei Europene, prin Serviciul de Sprijin pentru Reforme Structural, reiese dintr-un raport al Comisiei.

UPDATE Ministerul Finantelor lucreaza la infiintarea unei banci. Surse: Va juca rolul de fond al fondurilor europene

La nivelul Ministerului Finantelor Publice se afla in derulare proiectul privind infiintarea Bancii Nationale de Dezvoltare a Romaniei BND), cu finantare din partea Comisiei Europene, prin Serviciul de Sprijin pentru Reforme Structural, reiese dintr-un raport al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP).

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )